Danske realitydeltagere er blevet kærester

Det store spørgsmål bliver stillet af Jonas i aftenens afsnit af 'Love Island'

Følg Underholdning
Følg Film og tv

Jonas Korsgaard, 21, tilmeldte sig tv-programmet 'Love Island' for at finde den store kærlighed. Det samme gjorde Ida Søjborg, 21, og i aftenens afsnit af realityprogrammet kan man se, at missionen er lykkes for dem begge.

Ny realitydeltager tjekker ind: Hendes familie skabte dansk historie

Programmet, der sendes med 24-48 timers forskydning, har allerede ét kærestepar i 22-årige Oliver Erngart og 21-årige Julie Melsen. Og det er en noget nervøs Jonas Korsgaard, der skal sikre sig sit ja.

- Jeg har samlet hele vores familie i dag, fordi jeg gerne vil sige nogle ord til dig. Som du nok ved, så er jeg blevet rigtig glad for dig. Og jeg har sagt til dig, at jeg er gået hen og er blevet forelsket i dag, indleder Jonas foran den storsmilende Ida og villaens andre beboere.

- Jeg er kommet frem til, at jeg gerne vil spørge dig, om du vil være min kæreste?

Ida og Jonas er nu officielt kærester. Foto: TV3
Ida og Jonas er nu officielt kærester. Foto: TV3

Selvfølgelig vil Ida gerne det. Mange har haft et godt øje til muskelbundet fra Roskilde, men ingen har kunnet fange hans interesse som Ida. Og efter ja'et er givet, er han ovenud lykkelig.

- Jeg kunne ikke være mere glad. Jeg kan ikke stoppe med at smile, fortæller Jonas i programmet, der kan ses i aften klokken 22 på TV3.

Se det romantiske frieri øverst i artiklen hvor du blandt andet kan opleve Ida i sit fineste kluns blive fragtet over swimmingpoolen i en gummibåd.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind