Dawson's Creek-stjerner genforenet: Se billedet her

Det er tyve år siden at Dawson's Creek havde premiere og i den anledning var stjernerne fra tv-serien samlet

Sådan så de ud i 1998. Foto: All Over Press
Sådan så de ud i 1998. Foto: All Over Press

For første gang siden tv-serien Dawson's Creek for sidste gang rullede over skærmen i 2003 har hovedpersonerne været samlet.

Anledningen er tyve års jubilæet for tv-seriens premiere i 1998 og det er Entertaintment Weekly, der har samlet James van Der Beek, Katie Holmes, Joshua Jackson og Michelle Williams til en snak om dengang og nu:

- Jeg tror vi alle sammen har set hinanden på tomandshånd fra tid til anden gennem årene, men det er første gang at vi har været samlet siden serien sluttede, fortæller Katie Holmes til Entertainment Weekly.

Sådan ser James Van Der Beek, Michelle Williams, Katie Holmes og Joshua Jackson ud i dag.
Sådan ser James Van Der Beek, Michelle Williams, Katie Holmes og Joshua Jackson ud i dag.
 

De fire hovedpersoner fra ungdomsserien blev verdensberømte og har alle efterfølgende etableret sig i filmbranchen. Mest kendt i dag er formentlig Katie Holmes, der ud over ægteskabet med Tom Cruise, blandt meget andet er kendt for rollen som Rachel Dawes i blockbusteren, Batman Begins.

'Dawson's Creek'-skuespiller Michelle Williams med datteren Matilda. Foto: All Over Press Intl. kendte Heath Ledgers eks: Min datter mangler sin far

Joshua Jackson spiller en af hovedrollerne i tv-succesen 'The Affair', mens Michelle Williams har opnået hele fire oscar-nomineringer og vundet en Golden Globe, for bedste kvindelige skuespiller.

Mest stille har der formentlig været omkring James Van Der Beek, der ikke har opnået samme succes som sine tidligere kollegaer, men hovedsageligt har spillet mindre roller siden Dawson's Creek sluttede i 2003. 

Joshua Jackson spillede Pacey Witter, Katie Holmes var Joey Potter, James Van Der Beek havde hovedrollen som Dawson Leery mens Michelle Williams var Jennifer Lindley, der døde i serien. (Polfoto) TV Udelukker ny Dawson's Creek

1 kommentar
Vis kommentarer