Annonce:
Annonce:

Derfor blev hun fjernet fra TV 2-program

Julie Groves indslag blev ikke vist på tv, da der søndag blev sendt Zulu Comedy Galla. Nu forklarer TV 2 hvorfor

Julie Groves indslag blev klippet ud, inden Zulu Comedy Galla fik premiere, og det var således kun publikum i Operaen, der fik lov at se hendes optræden. Foto: Per Arnesen/TV 2
Julie Groves indslag blev klippet ud, inden Zulu Comedy Galla fik premiere, og det var således kun publikum i Operaen, der fik lov at se hendes optræden. Foto: Per Arnesen/TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Derfor blev hun fjernet fra TV 2-program Da der søndag aften blev sendt Zulu Comedy Galla på TV 2 Zulu, var der én optræden, der glimrede ved sit fravær.

Showet, der blev optaget torsdag aften i Operaen, var nemlig uden Julie Grove, der under sit rap-alias Lolita K.O. indtog scenen i rollen som karakteren Nina Bremer, der skulle forestille at være CEO i det fiktive firma New Money Bank.

Her lavede hun først et stand up-show, hvor hun blandt andre revsede Søren Rasted, og siden fremførte hun en rap.

Indslaget var dog ikke med i det endelige show, som blev sendt på TV 2 Zulu søndag aften, og ifølge TV 2 er der en helt praktisk grund til, at det var Julie Groves indslag, der måtte lade livet.

De andre komikere talte simpelthen for meget.

Annonce:

'Zulu Comedy Galla endte med at blive en del længere end den tidsramme, vi har til tv-showet, og vi har derfor måttet klippe i showets indhold', lyder det fra Asger Schønheyder, der er redaktør på programmet.

'Det er altid enormt ærgerligt, når det sker, da både vi og de medvirkende bruger meget tid, energi og ressourcer på hvert element i showet. Derfor er det aldrig sjovt at skulle sige farvel til indhold', lød det videre fra redaktøren.

Ekstra Bladet har spurgt TV 2, om klippearbejdet skyldes, at Julie Groves indslag ikke var sjovt nok, men det har i skrivende stund ikke været muligt at få svar på.

Julie Groves indslag var ikke med i det endelige program. Foto: Henning Hjorth
Julie Groves indslag var ikke med i det endelige program. Foto: Henning Hjorth
 

Stadig fed oplevelse
Hos Julie Grove selv vækker beslutningen dog ærgerlse.

Annonce:

'Udfaldet var jo ikke drømmescenariet, men i det store hele har det været en virkelig fed proces at være med. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker på produktionen og har følt det som om, vi nærmest var en familie. De har virkelig behandlet mig godt. Så jeg er egentlig bare taknemmelig over, at jeg fik lov at være med i Operaen', skriver hun i en besked til Ekstra Bladet og fortsætter:

'Jeg er helt sikkert blevet en dygtigere artist af det her forløb, så intet er spildt. Det har været en kæmpe gave'.

Kiggede på urene
- Køber du historien om, at du blev klippet ud på grund af tidspres?

'Jeg ved, at vi gik over tiden inde i Operaen. Alle kiggede hele tiden på deres ure, så det giver god mening', skriver hun og fortsætter:

'Jeg har været lidt overrasket over, at der er den interesse, som der er. Jeg synes, der er noget tragikomisk i, at mit fravær er blevet en historie. Alt i alt, så har det været en meget positiv oplevelse, selvom det ikke kom i tv. For mig er det er rejsen, der tæller, ikke ankomsten. Jeg tvivler ikke på mit talent, så I får helt sikkert mulighed for at se mig i en anden sammenhæng', understreger hun.

Under sit alias, Lolita K.O., har Julie Grove blandt andet medvirket på Jokerens album 'Glædesbringeren'.

Annonce:

Det er set før, at der er indslag, der ikke har overlevet klippeprocessen i Zulu Comedy Galla.

Ved sidste års Comedy Galla blev en parodi på 'Forsidefruer', der gjorde grin med en række komikeres kærester, ikke med, mens et indslag i 2017 med Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nikolaj Kopernikus ikke kom med.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: