Annonce:
Annonce:

- Det har været et hårdt liv

Amanda Sascha fra 'De dyre piger' har haft en hård barndom, der involverede druk og stoffer i hjemmet

Amanda Sascha blev som 14-årig smidt ud hjemmefra. Foto: Niels Borup
Amanda Sascha blev som 14-årig smidt ud hjemmefra. Foto: Niels Borup
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

27-årige Amanda Sascha fra DR-programmet 'De dyre piger' har haft en traumatisk barndom med voldsomt omsorgssvigt i hjemmet.

Hun voksede op i et hjem med en mor, der både drak og tog stoffer, og som 14-årig blev hun smidt ud hjemmefra og måtte derfor flytte på ungdomspension.

- Jeg havde ikke noget valg. Min mor tvang mig til at flytte. Jeg måtte ikke bo hjemme hos hende, og hun havde stadig forældremyndigheden, så hun bestemte, at jeg skulle derhen, hvis jeg ikke gjorde det frivilligt, ville jeg blive anbragt der, siger Amanda til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det har været rigtig hårdt. Jeg føler, at min barndom blev taget fra mig. Det har ikke været sjovt, det har været et hårdt liv.

Før hun blev smidt ud hjemmefra, havde Amanda til opgave at tage sig af sine mindre søskende.

Annonce:

- Der var mange ting, jeg ikke kunne gøre med mine venner og veninder, fordi jeg skulle være mor for mine søskende. Der var ingen andre til at tage sig af dem. Jeg ønskede, at de havde det godt.

På billedet ses Amanda med sin lillebror i programmet 'De dyre piger', de er taget ud for at genopleve barndommens minder. Foto: Niels Borup
På billedet ses Amanda med sin lillebror i programmet 'De dyre piger', de er taget ud for at genopleve barndommens minder. Foto: Niels Borup

Kan ikke overskue det
Sidste gang, Amanda havde kontakt til sin mor, var, da hun som teenager ifølge hende blev smidt på porten.

- Hun har skrevet til mig enkelte gange. Men jeg har ikke svaret hende. Jeg kan ikke overskue at tage vare på hende i mit liv. Hvis hun er i mit liv, skal jeg hver dag være bange for, om hun drikker sig virkelig fuld eller vil tage sit eget liv, siger Amanda.

Den traumatiske barndom sidder stadig dybt i Amanda den dag i dag, og snakken om børn er derfor et meget ømt punkt for hende.

- Det er svært for mig at skulle se, hvornår jeg skal få børn. Jeg drømmer om at få børn, men jeg vil gerne have, at mit liv skal være perfekt først. På grund af min egen opvækst er jeg så bange for selv at fejle. Derfor vil jeg gerne have et perfekt liv, inden jeg sætter børn til verden.

Annonce:

I DR-programmet 'De dyre piger' afviser Amandas mor datterens udlægning af barndommen i hjemmet og fortæller, at hun ikke kan genkende Amandas fortælling. Amandas mor har ikke ønsket at medvirke i programmet eller stille op til interview.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: