Annonce:
Annonce:

Det så du ikke på tv: Nu beklager TV 2

Svend Erik Paulsen fra 'Landmand søger kærlighed' afslører nye detaljer om tirsdagens program

Svend Erik fortæller, hvor galt det gik på hans tur til Tyskland i 'Landmand søger kærlighed'. Foto: TV2/DANMARK
Svend Erik fortæller, hvor galt det gik på hans tur til Tyskland i 'Landmand søger kærlighed'. Foto: TV2/DANMARK
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Alt er ikke, som det ser ud foran rullende kameraer i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'. Det kan den 73-årige landmand Svend Erik fra Sønderjylland skrive under på.

I det tiende afsnit af TV 2-programmet har han inviteret sine tre overnattende bejlere på en lille tur over grænsen for at handle, og det falder ikke i god jord hos alle.

- Jeg havde ikke lyst til at tage til Tyskland, men ville hellere på en østerstur med pigerne, og pigerne var heller ikke særligt interesserede i at komme til Tyskland, siger han og fortsætter:

- Hvad fanden skulle de til Tyskland efter, når de kom herned for at opleve Sønderjylland? Det blev vi nødt til, for det fik vi besked på af TV 2, men det var ikke en særlig vellykket tur.

Annonce:

'Alt gik op i kage'
Når Svend Erik tænker tilbage på episoden, kan han ikke lade være med at grine, for selvom det var ét stort rod, var det også lidt sjovt.

- Jeg fik at vide, at jeg skulle følge efter produktionsholdet i min egen bil sammen med kvinderne, men i stedet for Tyskland kørte de til Kollund, der er en lille by i Sønderjylland. De anede ikke, hvor de var henne.

Lene Beier er igen vært på 'Landmand søger kærlighed'. Foto: Anders Brohus / TV2
Lene Beier er igen vært på 'Landmand søger kærlighed'. Foto: Anders Brohus / TV2
 

Efterfølgende blev de alle enige om, at TV 2-holdet skulle følge efter Svend Erik, der kørte foran. Men det gik heller ikke som forventet.

- Da vi kom ind i butikken med kameraer og det hele, kom bestyreren susende imod os og sprællede med arme og ben, mens han råbte: 'Ingen må filme herinde, ud med jer, ud'!

Da vært Lene Beier forsøgte at få fat i den person, hun havde en aftale med omkring optagelser til programmet, svarede vedkommende ikke på hendes opkald. Derfor blev de nødt til at køre videre til den næste grænsebutik.

Annonce:

Nu kan der heller ikke gå mere galt, tænker man, men der tager du fejl. Da landmanden ankom på den nye destination, var filmfolkene nemlig ikke til at få øje på.

- De var så kørt forkert og ville have mig til at køre over til dem, men jeg sagde: 'Nej, nu stopper det fandeme. I kan komme her og hente os, så vi sammen kan køre over til butikken'. Derfra gik det som smurt, siger landmanden grinende.

TV 2: Vi er kede af det
Til Ekstra Bladet fortæller Mads Volck, der er redaktør på programmet, at de er kede af Svends opfattelse.

'Vi er kede af, hvis Svend har haft en uhensigtsmæssig oplevelse i forbindelse med besøget i Fleggaard! Det var vores oplevelse, at han havde lyst til at tage til Tyskland og handle, idet det er noget, han ofte gør på egen hånd', skriver han i en mail og fortsætter:

Annonce:

'Vi havde derfor skaffet tilladelse til at optage i en Fleggaard butik, som viste sig at være nabobutikken til den, som Svend havde i tankerne. Vi ønsker ikke, at vores landmænd skal gøre noget, som de ikke har lyst til, og vi beklager selvfølgelig meget, hvis Svend har oplevet det sådan', siger han videre.

Flere af 'Landmænd søger kærlighed'-deltagerne har haft heldet med sig i kærligheden, siden programmet sluttede. Læs om det her.

Få et smugkig på den nye sæson her

Se traileren til denne sæson af 'Landmand søger kærlighed'
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: