Annonce:
Annonce:

Det var en stor drøm

Jaffer Janjooa er vært på det helt nye realityformat 'Good Luck Guys', og rollen som vært er en drøm, der går i opfyldelse

'Bacheloren' skal være vært på et helt nyt realityprogram, og det er ifølge Jaffer Janjooa en uforløst drøm, der går i opfyldelse.

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

De fleste kender nok Jaffer Janjooa for sin deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen' eller 'Bachelor'. Nu står han i spidsen for et helt nyt realityprogram 'Good Luck Guys'.

Det er som sagt ikke første gang, at Jaffer Janjooa laver reality, men det er første gang, at han træder i værtsrollen. Da Ekstra Bladet mødet Jaffer Janjooa til pressedag på 'Good Luck Guys' fortæller han, at rollen som vært falder ham helt naturlig.

- Jeg vidste ikke, at jeg drømte om det. Men da jeg blev spurgt, var det en ting, jeg kun drømte om, siger Jaffer Janjooa.

Nu har Jaffer Janjooa både været vært og deltager på forskellige realityformater, og står det til ham vil han til hver en tid foretrække rollen som vært.

- Det giver noget ansvar, og hvem kan ikke lide at få det?, siger Jaffer Janjooa.

'Good Luck Guys' følger seks influencerpar, der begiver sig ud på et hektisk eventyr i Thailand, drevet af et brændende ønske om at opdage deres indre eventyrer.

13 dage uden hverdagens luksus mellem kryb, kravl og kokospalmer har de bevæget sig ud på deres livs eventyr, sådan lyder plottet til det nye realityprogram.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

I onsdags havde Reality Awards 10 års jubilæum. Det gik ikke stille for sig, hør årets mandlige deltager fortælle om festen i podcasten 'Der er brev!'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: