'Din mor skulle have aborteret': Her tilsviner Snoop Dogg Bieber

Kendte stod i kø for at mobbe Justin Bieber med hans mange skandaler

Sidste weekend opfyldte Comedy Central Justin Biebers største drøm: At blive grillet for åben skærm. I Los Angeles blev barnestjernen gennem 90 minutter tilsværtet af venner og fjender, som hver især havde en kommentar til popikonets mange skandaler

Med komikeren Kevin Hart som vært, og et lineup bestående af bl.a. Snoop Dogg, NBA-legenden Shaquille O¹Neal, komikeren Jeff Ross og livsstils-guruen Martha Stewart, blev der for alvor tændt op i grillen, da popikonet Justin Bieber satte sig til rette i den varme stol.

Se Bieber blive mobbet af Snoop Dogg over artiklen.

Den populære programform kaldes på engelsk for 'Roast', og det løber af stablen på Comedy Central én gang om året. Under Roast'en drilles og mobbes hovedpersonen af en række kendte, der fortæller mindre flatterende, sjove og pinlige historier om aftenens hovedperson.

Kravet er dog, at hovedpersonen har oplevet og gjort ting, der er værd at gøre grin med. Og med de mange skandaler, alt fra spirituskørsel til voldsom nabostrid, der fyldt medierne sidste par år, har Justin Bieber givet Comedy Central nok at arbejde med.

Det fulde program bliver vist den 1. april kl. 22:00 på Comedy Central Danmark.

Se et udpluk af Biebers skandaler herunder:

Det var angiveligt en brasiliansk prostitueret, som filmede Bieber i sengen efter en vild nat på hans brasilianske tour i 2014:

Under opholdet i Brasilien nåede han også at få en hæværkssag på halsen, angiveligt fordi han malede graffiti på siden af et hotel:

Kort tid efter blev det unge stjernefrø taget for spritkørsel i sin Lamborghini:

Canadierens mange skandaler fik amerikanere til at foretage en underskriftindsamling, som skulle få Bieber smidt ud af USA. Her ses beboere i et villakvarter demonstrere mod Bieber som nabo. Demonstrationen var dog iscenesat, skulle det senere vise sig:

14 kommentarer
Vis kommentarer