DR-deltager delte pigers nøgenbilleder: Nu undskylder han

I gårsdagens udsendelse af 'Løvens hule' fangede T-shirt-virksomheden Bare en T-shirt løvernes opmærksomhed. I dag har fokusset vendt sig mod en af firmaets stiftere

En gammel udtalelse fra Anthon Louis Madsen (til venstre, red.) møder stor kritik på de sociale medier. Foto: Per Arnesen /DR
En gammel udtalelse fra Anthon Louis Madsen (til venstre, red.) møder stor kritik på de sociale medier. Foto: Per Arnesen /DR

Hele tre løver gav tilbud, da T-shirt-virksomheden Bare en T-shirt havde præsenteret deres pitch i torsdagens udgave af 'Løvens Hule' på DR1. Særligt den ene af de tre stiftere, Anthon Louis Madsen, imponerede løverne.

Nej til vildt tilbud: Buch vraget

Det var dog ikke kun fra løverne, Anthon Louis fik opmærksomhed. På de sociale medier er der siden blevet delt et klip fra DR2-dokumentaren 'Ung, nøgen og udstillet', der blev sendt i 2016.

I klippet fortæller Anthon, hvordan han og hans venner har haft Facebook-samtaler, hvor der bliver nøgenbilleder af piger uden deres viden.

- Jeg har ikke sagt det til dem. Men det kan de vel næsten regne ud. Så må de lade være med at sende det, tænker jeg, sagde Anthon dengang til DR.

Ekstra Bladet har siden torsdag aften modtaget en række henvendelser fra folk, der har gjort opmærksom på de tidligere udtalelser, og blandt andet på det sociale medie Reddit møder hans gamle citater stor kritik.

Afvist på DR: Nu vælter millionerne ind

Lægger sig fladt ned
Ekstra Bladet har været i kontakt med Anthon Louis Madsen, der lægger sig fladt ned og undskylder de kommentarer, han dengang kom med.

- Det klip er jeg selvfølgelig ikke stolt af. Den optagelse, der ligger på DR, er fem år gammel. Det var under Distortion, og jeg var ikke helt ædru. Hele mit hjerte fortryder det.

- Hvorfor sagde du de ting?

- Det var ikke den samme Anthon dengang, som det er i dag. Det er ikke okay at dele nøgenbilleder. Det vil jeg gerne understrege, og jeg er rigtig ked af, hvis jeg har krænket nogen.

Overraskende: Så mange investerer i virkeligheden i 'Løvens hule'

Efter Ekstra Bladets henvendelser har Anthon Louis Madsen også adresseret kritikken på Instagram. Det sker i en story, hvor han ligeledes undskylder for sine handlinger.

'Jeg beklager dybt og er blot glad for, at jeg er blevet fem år ældre - og meget klogere. Man udvikler sig hele tiden som menneske, og man lærer af sine fejl,' skriver han blandt andet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med produktionen bag 'Løvens hule', der oplyser, at de ikke har nogen kommentarer.