Annonce:
Annonce:

DR: Derfor gik det galt

DR forklarer nu mere om, hvorfor de har valgt at klippe om i det nyeste afsnit af 'Gift ved første blik' i sidste øjeblik

Da Michael og Pernille flytter sammen skaber en samtale om Pernille Vermund udfordringer for parret. Foto: Foto: Brian Lichtenstein/Snowman
Da Michael og Pernille flytter sammen skaber en samtale om Pernille Vermund udfordringer for parret. Foto: Foto: Brian Lichtenstein/Snowman
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det har vakt stor opsigt, at DR forud for torsdagens afsnit af 'Gift ved første blik' i sidste øjeblik har valgt at klippe det om.

At DR har valgt at ændre programmet skyldes, at parret Michael Lundberg og Pernille Lundsgaard havner i diskussion om Nye Borgerliges politiske leder, Pernille Vermund, som de har meget delte meninger om.

I den forbindelse giver Michael udtryk for, at han synes, Pernille Vermund er racistisk. En udtalelse, som får Pernille Lundsgaard op i det røde felt, og som siden også har fået Pernille Vermund til at rette kritik mod DR for ikke at gribe ind tidligere og for at have sendt programmet til pressen.

Ekstra Bladet har dagen igennem forsøgt at få et telefonisk interview med DR for at få svar på, hvorfor de har valgt at klippe om i programmet i sidste øjeblik.

Annonce:

DR har dog kun ønsket at svare via mail, og det har derfor ikke været muligt for Ekstra Bladet at stille opfølgende spørgsmål om årsagen til at fjerne diskussionen i programmet.

I en mail fortæller DR, at der var flere årsager til, at de ikke kunne vise scenen, hvor parret diskuterer Pernille Vermund.

'DR sendte i starten af ugen et afsnit af 'Gift ved første blik' til pressen. I afsnittet indgik en kritisk udtalelse om Pernille Vermund, som ikke var forelagt for hende. Derfor er denne udtalelse klippet ud i det færdige program, der bliver publiceret i dag på DRTV', skriver Anne Garlichs, der er programchef for fællesskaber på DR1.

'DR opdagede fejlen sent og rettede med det samme. Scenen var ikke afgørende i forhold til fortællingen om parrets forløb og udfordringer', lyder det videre.

Skal ikke konfronteres
Ifølge programchefen kan de ikke forsvare at have konflikten med i programmet.

Annonce:

'Seerne har for længst fået indblik i, at parret har to meget forskellige standpunkter rent politisk, men til gengæld har parret mange fælles ståsteder på andre punkter. Programmet handler om parforhold, kærlighed og hvordan man som par udvikler sig', lyder det fra Anne Garlichs, der fortsætter:

'Det er ikke et program, hvor man skal konfronteres eller stå på mål for diverse overbevisninger. Af og til bliver der klippet helt op til sendetidspunktet og det var det, der skete i går. Vi ser frem til at dele afsnit 5 med alle seerne senere i dag', siger hun videre.

Giver fint indblik
Michael har ikke ønsket at stille op til interview, men i en mail skriver han følgende om sagen:

'Gift ved første blik er jo i forvejen et program, der er klippet ud fra rigtig mange timers optagelser. Det er DR, der beslutter, hvad der skal med og ej. Og det er det jeg forholder mig til nu', skriver han og fortæller videre, at han ikke mener, diskussionen er central for programmet.

'Jeg synes, programmet giver et indblik i vores udfordring som par, nemlig at vi står langt fra hinanden politisk. Og det er da ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, det er svært for forholdet. Noget vi netop også taler med parterapeuten om i ugens program'.

Annonce:

Michael lægger da heller ikke skjul på, at han måske ville have ønsket, at han og Pernille ikke havde taget den snak på tv.

'Pernille og jeg har mange samtaler – nogle bliver filmet og andre ikke. Men der er helt sikkert samtaler, som vi har privat som par, som jeg nok ikke have set optaget på kamera, som i denne situation - en samtale i sengen, som for mig var en samtale mellem mig og min hustru', lyder det fra Michael.

I øjeblikket ruller en ny sæson af 'Gift ved første blik' over skærmen på DR, og her er alt langtfra, som det ser ud på skærmen. Kom med bag kameraet lige her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Her kan du se interview med en række af de tidligere deltagere i 'Gift ved første blik', da vi mødte dem til Reality Awards 2021.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: