DR-værter smider tøjet i nyt radioprogram

Adam Holm og Alberte Clement Meldal vil smide tøjet i radioprogrammet 'Jeg er nøgen' på P1

Redaktør og tidligere model Alberte Clement Meldal og Adam Holm er værter på radioprogrammet 'Jeg er nøgen'. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Redaktør og tidligere model Alberte Clement Meldal og Adam Holm er værter på radioprogrammet 'Jeg er nøgen'. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

De fleste kender nok til, at det kan være lidt svært at finde ud af, hvor blikket skal hvile, hvis man skal føre en samtale med en fremmed, mens man er nøgen i omklædningsrummet, saunaen eller noget helt tredje.

Men den slags blufærdighed kan man ikke spore hos DR-værten Adam Holm og hans nye medvært Alberte Clement Meldal, der er tidligere model.

Sammen står de nemlig bag en ny programserie på P1 med titlen 'Jeg er nøgen'. Det skriver DR.

Radiochef: Vi er ikke færdige med P3

Her møder de en række mænd og kvinder og taler med dem om, hvorvidt det er blevet sværere at være nøgen i en tid med ekstrem kropsdyrkelse.

Og det er ikke bare ren snak. For både gæsten og værterne smider nemlig tøjet. Det er ifølge DR op til gæsten at afgøre, hvor meget - eller lidt - han eller hun har lyst til at have på. Værterne følger gæstens niveau af nøgenhed.

- Jeg har modtaget Albertes udfordring om, at vi skal være nøgne sammen med vores gæster. Hun er nemlig af den overbevisning, at det giver noget til interviewene, at vi kan være nøgne sammen med de mennesker, vi taler med – noget mere fortroligt, ærligt og ufiltreret. Kroppen er blevet mere afklædt, og den udstilles og diskuteres i det offentlige rum, men den er ikke nødvendigvis blevet mere nøgen og naturlig. Der er et paradoks i, at vi tillader mere krop, samtidig med, at den skal være på en bestemt måde. Nu må vi se, om det lykkes for Alberte, vores gæster og mig at klæde os helt af, siger vært for programmet Adam Holm til DR.

Esben Bjerre starter firma: Fra radiovært til rengøringsfirma

Programmet sendes på P1 fra 3. juli klokken 10.30. Første gæst er journalisten og forfatteren Lone Theils, som værterne møder til vinterbadning. Theils er efter eget udsagn 'voldsomt overvægtig', og det har ført til voldsomme oplevelser livet igennem, når omgivelserne har bedømt hende udelukkende på hendes ydre.

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær