Drama i Hollywood: Oscar-vinders statuette stjålet

Frances McDormand mistede sin statuette ved en efterfest efter nattens Oscar-uddeling. En er anholdt i sagen

Se Frances McDormands tale til showet - mens hun stadig havde statuetten i sin hule hånd. TV: AP

Man skulle tro, at de skuespillere og instruktører, der vinder en Oscar, er så glade for deres statuette, at de klamrer sig til den i dagevis.

Men sådan et forhold har Frances McDormand åbenbart ikke til den prestigefyldte guldfarvede Oscar-figur, hun sikrede sig natten til mandag for bedste kvindelige hovedrolle.

Holdet bag 'The Shape of Water', da de modtog prisen for bedste film. Foto: Chris Pizzello/AP. Film Mens du sov: Opsigtsvækkende tale stjal showet

Få timer efter selve showet, mistede 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'-stjernen sin statuette ved efterfesten Governors Ball i Ray Dolby Ballroom. Den blev stjålet, mens McDormand hyggede sig i sine kollegaers selskab. Det skriver USA Today.

Præcis, hvad der er skete under festen, er endnu uvist. Men New York Times-journalisten Cara Buckley skrev på Twitter, at sikkerhedsfolk ledte efter en mand, der var se løbe væk med en statuette.

Heldigvis for Frances McDormand er figuren, der har indgraveret hendes navn, nu fundet, og en person er anholdt i sagen.

Ifølge Los Angeles Police Department er den anholdte 47-årige Terry Bryant, der havde billet til efterfesten. Han blev anholdt klokken 23.50 lokal tid og er sigtet for større tyveri. Det skriver Deadline Hollywood.

Det er anden gang i karrieren, at McDormand vinder en Oscar, og ifølge hendes talsmand, Simon Halls, er hun nu genforenet med den statuette, hun vandt i nat.

En stolt  Oscar-vinder med et fast greb om statuetten. Foto: AP
En stolt Oscar-vinder med et fast greb om statuetten. Foto: AP
 

12 kommentarer
Vis kommentarer