Annonce:
Annonce:

Efter chokudmelding: Intet med løn at gøre

Sofie Linde har taget hul på sin sidste sæson som vært på 'X Factor', men hendes beslutning om at droppe programmet handler om andet end løn

Når Sofie Linde efter denne sæson er færdig som vært på 'X Factor', håber hun, at en ny kvnde får posten

Sofie Linde håber, det bliver en kvinde, der skal afløse hende, når hun er færdig som 'X Factor'-vært efter denne sæson.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

For få uger siden meddelte Sofie Linde, at hun stopper som vært på 'X Factor', og fredag kunne kunne hun så for sidste gang i karrieren byde velkommen til første liveshow på TV 2-programmet.

I det opslag, hun delte på Instagram, forklarede hun, at det var tid til at give værtsstafetten videre, men til Ekstra Bladet kunne hun efter liveshowet fortælle, at hun altså har tænkt sig at nyde det lidt endnu.

- Jeg elsker jo det her program, så det er ikke noget med, at jeg er kørt sur i det eller ikke kan lide at lave det. Jeg har haft sådan en dejlig sæson, og det har jeg haft hvert eneste år, men nu har jeg siddet her længe nok, sagde hun og fortsatte:

- Jeg fik jo selv pladsen på et tidspunkt, og det er også vigtigt, at jeg husker at give den videre, så på den måde føles det enormt rigtigt.

Sofie Linde var som altid farverigt klædt til 'X Factor'. Foto: Henning Hjorth
Sofie Linde var som altid farverigt klædt til 'X Factor'. Foto: Henning Hjorth
 

Annonce:

- Der er jo nok mange, der kan huske, da du tog ordet (til Zulu Comedy Galla i 2020, red.) og fortalte om den lønforhandling, du havde, og at du gerne vil tjene det samme som Blachman. Har lønnen noget at gøre med at du vælger at droppe 'X Factor'?

- Nej, på ingen måde, slår Sofie Linde fast.

Håber på kvinde
Hvem den populære vært håber på at se på scenen, når hun selv inden længe er fortid, vil hun dog ikke ud med.

- Jeg håber, det bliver en kvinde, og der er rigtig mange dygtige kvindelige værter, så på den måde tror jeg ikke, det bliver svært at finde en afløser, lød det fra Sofie Linde, der uddybede:

- Det her er et af de få underholdningsprogrammer, hvor der har siddet en kvinde alle årene, og det håber jeg bestemt, de vil holde fast i.

Hvem der bliver Sofie Lindes afløser, må tiden vise. Foto: Henning Hjorth
Hvem der bliver Sofie Lindes afløser, må tiden vise. Foto: Henning Hjorth

I aftenens udgave af 'X Factor' blev det gruppen Diverse, der trak det korteste strå og måtte forlade konkurrencen. Hvordan det går videre i programmet, kan du følge fredage på TV 2 og TV 2 Play.

Læs også: Blachman afslører: Derfor faldt mit hår af

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: