Efter 'Hvem vil være millionær': Pilgaard scorer drømmejob

Quiz-programmet, hvor man kan score den store gevinst på paratviden, er sat på pause på ubestemt tid. Det har åbnet nye døre for Hans Pilgaard

Hans Pilgaard bliver herre i eget hus, når han får sit eget talkshow på TV2. Foto: Linda Johansen
Hans Pilgaard bliver herre i eget hus, når han får sit eget talkshow på TV2. Foto: Linda Johansen

Tålmodighed er en dyd!

Nu er det endelig lykkedes for Hans Pilgaard at score det tv-job, han i årevis har drømt om. Den 54-årige tv-vært får fra slutningen af marts sit eget talkshow. 'Hos Hans' hedder det kort og godt og sendes på TV2 Charlie fra 26. marts. Det skriver tv2.dk.

Hans Pilgaard har siden 1990'erne drømt om at få sit eget talkshow, men da chancen bød sig, stillede han alligevel et ultimativt krav.

- Jeg sagde, at hvis jeg skal lave et talkshow, så skal det være det uperfekte talkshow, hvor det er ærlighed, ægthed og legelyst over perfektion, pænhed og almindelighed, forklarer han til tv2.dk.

Hans Pilgaard afslører sit livs hemmelighed

Inspirationen til sit nye talkshow har Hans Pilgaard blandt andet hentet i quiz-programmet 'Hvem vil være millionær', som han har været quizmaster på i mange år.

- Jeg har siddet i 'Hvem vil være millionær' og nydt de øjeblikke, hvor man kunne få samtaler til at stikke af i alle mulige retninger, fordi spørgsmålene var en god anledning til at stille underlige, anderledes spørgsmål, siger han, og det er den slags spørgsmål hans gæster kan forvente at få, når de gæster 'Hos Hans' - spørgsmål der stikker af, stikke dybt eller stikke nogen en på kassen, som han selv udtrykker det.

Efter de mange års tålmodig venten på at få sit eget talkshow, synes Hans Pilgaard, at ventetiden nu faktisk giver god mening.

Hans Pilgaard: Jeg har kræft

- Jeg har også oplevet alvorlig sygdom, dødsfald i familien og skilsmisse, og det gør også, at der er nogle spørgsmål, som jeg synes, man kan tillade sig at stille på en anden måde, end da man sad der som en 24-årig fnøs, siger han til tv2.dk.

Ud over talkshowet, der har premiere om nogle uger, er Hans Pilgaard aktuel i TV2-programmet 'Er der en læge til stede?'. Her dyster et hold læger mod almindelige danskere om at stille den rigtige diagnose.

TV2-chok efter 18 år: Sætter populært underholdningsprogram på standby

Hvad der skal ske med 'Hvem vil være millionær' på længere sigt, står hen i det uvisse, fortalte Hans Pilgaard i januar til Ekstra Bladet.

- Jeg håber da stadig, at vi på et tidspunkt skal lave en omgang mere, men så vidt jeg ved, så er der ikke nogle optagelser planlagt lige nu, så jeg kan egentlig hverken be- eller afkræfte det. Den endelige beslutning afventer jeg stadigvæk, sagde han.

'Hvem vil være millionær' er blevet sendt på TV2 i 18 år.