Efter 'Landmand søger kærlighed': Sådan går det Jørgen og alle de andre

Her kan du blive klogere på, hvordan det går deltagerne i 'Landmand søger kærlighed' i dag, flere måneder efter at kameraerne er slukket

Jørgen og Kirsten er stadig kærester i dag. Foto: TV2
Jørgen og Kirsten er stadig kærester i dag. Foto: TV2

Kærligheden blomstrede mellem Anders Vanggård og Inge-Lise Perschke i 'Landmand søger kærlighed', og følelserne blev større og større.

Men nu - et par måneder efter optagelserne - er kærligheden brast mellem de to turtelduer.

Det fortæller den 43-årige landmand til Ekstra Bladet.

- Vi nåede aldrig at blive kærester, før vi blev nogenlunde enige om, at det ikke skulle være os. Det skete et par uger efter optagelserne. Det var ganske udramatisk. Men vi havde nok mere venskabelige følelser for hinanden, når det kom til stykket, siger Anders til Ekstra Bladet.

Gik konkurs efter populært TV2-program: Reddet på et hængende hår

Han understreger, at de to i dag er venner og taler sammen.

- Vi taler stadig sammen som venner, og vi har for eksempel aftalt, at vi skal følges til Reality Awards i januar, så vi kan sagtens snakke sammen, siger Anders, der dog ikke fortryder, at det var Inge-Lise, han tog med på romantisk weekend og ikke Louise.

- Det var det rigtige at tage hende med. Det fortryder jeg ikke, lyder det fra landmanden.

Kærligheden holdt ikke længe mellem Anders og Inge-Lise. Foto: TV2
Kærligheden holdt ikke længe mellem Anders og Inge-Lise. Foto: TV2
 

Efter heftig debat: Nu blander TV2-vært sig

Har ikke fundet kærligheden
Selvom Anders derfor har været single de seneste måneder, så har han endnu ikke kastet sin kærlighed på en ny.

- Jeg har ikke fundet en ny, men jeg er åben for forslag, i forhold til hvor jeg kan finde en, siger Anders med et grin.

Kirsten til modangreb: - De udstiller mig som et sexobjekt

Inge-Lise derimod har ifølge Anders allerede en ny mand i sit liv.

- Hun har fundet en ny kæreste, og det er jeg på en måde lettet over, for så skal jeg ikke gå og bekymre mig og have dårlig samvittighed.

Selvom Anders ikke fandt kærligheden i programmet, så fortryder han ikke, at han har valgt at medvirke.

- Jeg har bestemt ikke fortrudt, for det har været en rigtig god oplevelse, og jeg har lært meget af det, understreger Anders.

Niels og Katrine

Kærligheden blomstrer fortsat mellem Niels og Katrine. Foto: TV2
Kærligheden blomstrer fortsat mellem Niels og Katrine. Foto: TV2
 

Der er langt mere positive nyheder at hente hos den 24-årige landmand Niels Kjær Sørensen fra Nr. Søby. Den unge landmand valgte at tage Katrine med på romantisk weekend, og det gav pote. De to er nemlig stadig sammen i dag.

- Vi er blevet kærester. Det gjorde vi et par måneder, efter at programmet var blevet optaget. Vi skulle lige lære hinanden lidt bedre at kende, og hun skulle finde ud af, hvorvidt hun kunne indstille sig på at date en landmand, for der er jo perioder, hvor man ikke har så meget tid. Men det gør hende ikke så meget, så det er dejligt. Efter kameraerne blev slukket, kunne vores følelser udvikle sig, siger Niels til Ekstra Bladet.

Ifølge Niels bruger han og Katrine så meget tid sammen som muligt. Katrine bor og studerer i Aarhus, og det er derfor nødvendigt med god planlægning.

- Det er en god times kørsel mellem os, men det er ikke så svært med afstanden. Vi får det til at fungere. Jeg tager op til hende og sover til dagen efter, og så kører jeg tidligt hjem og på arbejde dagen efter. Vi ser hinanden en til to gange om ugen, og nu hvor høsten er overstået, begynder jeg forhåbentlig at få lidt mere tid, lyder det fra Niels.

Jørgen og Kirsten skaber HEFTIG debat: - De er direkte pinlige

Tager det stille og roligt
Parret har dog endnu ingen planer om, at Katrine skal slå sig ned på gården i Nr. Søby.

- Vi har det rigtig godt, og vi er glade for hinanden, men vi tager det stille og roligt. Katrine skal gøre sit studie færdigt i Aarhus, og så må vi se, hvad der sker derefter. Jeg tør ikke spå om fremtiden, siger Niels.

- Men jeg har virkelig fået meget mere ud af programmet, end jeg havde regnet med. Jeg havde troet, at det måske ville hjælpe mig til at kunne komme lidt i gang og få en kæreste på sigt, fordi folk så måske ville kunne genkende mig. Men så kommer der fem piger, der er interesseret i mig, og så er der en af dem, jeg faldt for. Det er fantastisk, og jeg havde virkelig ikke troet, at det ville ske.

Jørgen og Kirsten

Jørgen og Kirsten er den dag i dag stadig kærester. Foto: TV2
Jørgen og Kirsten er den dag i dag stadig kærester. Foto: TV2

Også hos Jørgen Pahus og Kirsten Marie Skaarup er der stadig kærlighed i luften.

- Vi har det rigtig godt, og vi er stadig kærester. Vi er sammen så tit, vi kan. Jeg har mødt det meste af Jørgens familie, og de har taget så godt imod mig. Hans venner har også taget imod mig med åbne arme, siger en glad Kirsten til Ekstra Bladet.

Ifølge Kirsten har det været svært, at hun og Jørgen har skullet gå stille med dørene og ikke har måttet vise deres kærlighed til hinanden offentligt, mens programmet er blevet sendt.

- Det har jo været fire måneder, hvor vi har skullet skjule det, og hvor vi har skullet passe på med at vise vores kærlighed i det offentlige. Det må vi jo ikke, fordi vi så kan afsløre noget fra programmet. Men nu må vi endelig vise vores kærlighed. Jeg kan tage ham med ud at danse, i teatret og alle de her ting. Det er virkelig dejligt, for det var et par træls måneder, siger Kirsten.

Forholdet brast: Nu ser Nadine en anden

- Vi har dog alligevel været meget sammen, men det har været mere på hjemmefronten, tilføjer hun.

Da Kirsten bor i Randers og Jørgen i Stenderup er der en del afstand mellem de to. Det tager Kirsten dog med et smil.

- Der er lidt køretid, men sådan er det. Heldigvis kan jeg lide at køre i bil, og ellers tager jeg toget. Det er kun to timer, det handler om. Så det tager vi helt roligt.

Kirsten er dog ikke afvisende overfor, at hun og Jørgen flytter sammen på gården i Stenderup i den nærmeste fremtid.

- Jørgen har sagt til mig, at jeg gerne må flytte ned på gården, men jeg er pensionist, og han tjener gode penge, og jeg vil ikke have, at han skal til at forsørge mig. Det ville jeg blive træt af, men vi er ved at lave en gårdbutik nede på hans gård. Det starter vi med, og hvis det går godt, så kan det være, at jeg flytter derned. Men det er vigtigt for mig, at der sker noget, og at jeg har noget at lave, før vi tager det skridt, siger Kirsten.

Martin og Natascha

Martin fandt kærligheden i Natascha. Foto: TV2
Martin fandt kærligheden i Natascha. Foto: TV2
 

Selvom Martin ikke var helt tilfreds med at møde de piger, der havde skrevet til ham og måske oversolgte sig selv en smule, er der alligevel kommet noget rigtig godt ud af ét af brevene.

'Landmand søger kærlighed' i shitstorm: Omtaler kvinder som 'varer'

- Vi er kærester og har været det i fem måneder, fortæller Natascha til Ekstra Bladet.

Siden hun tog til Sønderjylland for at kæmpe om Martin mod de andre udvalgte piger, er hun aldrig rigtigt taget hjem fra hans landsted.

- Jeg havde lige sagt min lejlighed op....jeg ved ikke, om det er skæbnen, men jeg er blevet hos Martin og bor her nu fast, fortæller hun.

Faldt for Martin: - Jeg forstår ikke altid, hvad han siger

Det eneste, der mangler, for at alt skal være perfekt mellem Natascha og Martin, er, at hun finder et job - gerne inden for logistik, som er hendes fag.

- Men jeg keder mig ikke på gården. Der er altid noget at lave. Jeg passer de huslige pligter, og så har jeg fået min hest med, siger hun.

Netop en kæreste, der gerne vil vaske, lave mad og gøre rent, var nærmest et krav fra Martin, da han søgte efter en pige i 'Landmand søger kærlighed', og det har han fået.

- Det er fint nok så længe, jeg går hjemme. Men når jeg har fået et job, må han altså meget gerne hjælpe med at svinge støvsugeren. Køkkenet skal jeg nok tage mig af, siger Natascha med et grin.