Annonce:
Annonce:

Efter shitstorm om 'fede'-program: Mascha Vang modtager dødstrusler

TV3's nye satsning 'Min fede træner' er røget ud i en stor shitstorm, og nu afslører Mascha Vang, at hun har modtaget dødstrusler på grund af programmet

Mascha Vang er med i tv-programmet Min Fede Træner. Foto: TV3
Mascha Vang er med i tv-programmet Min Fede Træner. Foto: TV3
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

TV3's nye satsning 'Min fede træner', hvor fire kendte mennesker skal tage på og efterfølgende tabe sig sammen med en almindelig, overvægtig dansker, har fået en hård medfart fra både eksperter og seere.

Og nu afslører en af programmets kendte deltager, at hun har modtaget dødstrusler efter sin medvirken. Således skriver Mascha Vang i et langt indlæg på sin blog, at hun har svært ved at forklare sin fireårige datter, hvorfor mor græder.

'Hun ved ikke, at jeg i løbet af de sidste par døgn har modtaget adskillige modbydelige og detaljerede dødstrusler. Ikke bare på mig selv, men også på hende og familien', skriver Mascha Vang.

Politiet vejleder
Mascha Vang beskriver ikke, hvornår hun har modtaget truslerne om mord på hende og familien, men hun nævner, at hun har holdt tæt med oplysningerne efter vejledning fra politiet.

Annonce:

'En helt særlig tak til vores politi, der grundet efterforskning, trusler og afpresning opfordrede mig til, at jeg holdt tæt til nu', skriver kendisbloggeren.

TV3 i kæmpe shitstorm efter 'fede'-program: - Vi kunne aldrig drømme om at lukke det ned!

Shitstorm og seerstorm
Programmet 'Min fede træner' har fået megen opmærksomhed de seneste dage. Flere seere har kaldt det 'klamt og usmageligt', og især Mascha Vangs sprogbrug er blevet kritiseret.

Blandt andet spiser hun toast med peanutbutter og smiler til kameraet, mens hun siger 'tyksak in the making'.

I programmet siger hun, at hun ikke kan forstå, at svært overvægtige mennesker spilder deres liv. En udtalelse, som de fleste seere har set sig sure på, og en kommentar, som Mascha Vang nævner i sit nyligt offentliggjorte blogindlæg:

'Jeg kan kun erkende, at jeg bruger nogle uheldige ordvalg eller vendinger, i nogle af interviewsene. 'Jeg forstår ikke man vil spilde sit liv på det…'. Det er virkelig uheldigt sagt, jeg skulle naturligvis ikke bruge ordet 'spilde', da man jo ikke spilder sit liv. Jeg burde have sagt 'bruge' i stedet', skriver bloggeren, der beklager sin udtalelse.

Seere amok efter TV3-program: Luk programmet nu

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: