Annonce:
Annonce:

Efter snyd i 'Robinson': - Der er virkelig kø ved håndvasken

Richard Asklund var en af sidste sæsons helt store profiler, og han er langt fra imponeret over, hvad der foregår i år

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I sidste sæson af ’Robinson Ekspeditionen’ var der to helt store profiler, Mathias Lynge og Richard Asklund.

I år er førstnævnte tilbage i ekspeditionen, hvor han sammen med deltagerne Michael Backer og Andreas Jensen har skabt skandale ved at tage imod en fisk fra en nærliggende fiskerlandsby på den anden side af øen. I øvrigt i et område hvor deltagerne har fået klart forbud mod at opholde sig af produktionen.

Og det skuffer Richard, der kærligt blev døbt Kong Richard for måden han styrede tropperne på øen.

- Det kan godt være, at det bare er en fisk, vi snakker om, men det er jo en undergravning af hele konceptet. Om de har tigget eller fået den proppet ned i halsen gør ikke udslaget. Det er hensigten samt den manglende empati for de øvrige deltagere, og jeg har svært ved at finde noget integritet i deres handling, siger Richard Asklund til Ekstra Bladet.

Annonce:

Her er sandheden om 'Robinson'-skandalen

I går forklarede Michael Backer om mødet med fiskerlandsbyen, at ’det var eventyr, og vi følte os som opdagelsesrejsende’. Samtidig fastslog han, at reaktionerne på 'fiskegate' fra produktionsselskabet Strong og TV3 var ude af proportioner.

Den køber ’Robinson’-Richard ikke.

- Det er noget forbandet vås. Der er virkelig kø ved håndvasken. Det er åbenlyst, at denne her handling ikke kan bortforklares eller retfærdiggøres. De har snydt, og længere er den ikke. De har slet ikke noget at gøre på øen. Lad da andre komme til som gerne vil have deres livs oplevelse, siger han.

Snyd_ 7.jpg

- Du deltog i ekspeditionen sammen med Mathias sidste år. Er du overrasket over, at han er en del af snyderiet?

Annonce:

- Det kommer sgu noget bag på mig. For uanset hvor meget rivaler, vi var, så var han en super reel fyr i det, han gjorde og sagde, og jeg havde respekt for hans deltagelse. Det kommer bag på mig, at han er lusket med uanset, om de har været i uoverensstemmelse med produktionen, eller hvad de har. Hvis det er tilfældet, jamen så tjekker du ud, så du ikke fucker det op for andre. Så er det hjem og farvel.

(se de tre fyre blive afsløret her)

 

Richard Asklund understreger i samme ombæring, at det ikke er sidste års rivalisering, der er årsagen til den hårde retorik.

- Uanset hvem fanden, der havde gjort det, så ville vedkommende være et kæmpe fjols, konstaterer han.

Alvorlig snyd i 'Robinson Ekspeditionen'

TV3’s redaktør på programmet Jesper Kynde fortalte mandag her i avisen, at det er en kæmpe fordel i konkurrencen, hvis man får mad udefra. Det kan Richard Asklund godt skrive under på.

- Det er da en 100 procent kæmpe fordel. Sidste år lå vi og kæmpede med sulten, som de også har gjort de andre år. Men det er hele tanken med at snyde, jeg ikke bryder mig om. Man tager derned for at gennemleve eventyret og overleve. Det er ikke en charterferie, hvor man kan spille kong smart, fordi man har været med før, siger han.

Annonce:

Holdkammerat om 'Robinson'-snyd: Vidste de løj

Veteranen_ 15.jpg

- Kunne du selv have fundet på at tage imod en fisk, da du var med?

- Det kunne jeg ikke. Det er selvfølgelig nemt at stå og sige nu, hvor det er på afstand. Men der er nogle grænser, man ikke overtræder. Det handler om at kunne se sig selv i øjnene, når man kommer hjem, siger Richard Asklund.

Og han peger på endnu en mulig konsekvens, der kan opstå som følge af, at de tre deltagere tog imod fisken.

- Jeg tænker på konsekvensen for fiskerlandsbyen. Jeg ved ikke, om de har følt sig tvunget til at give dem mad, men jeg ved fra jeg selv var dernede, at de omkringliggende øer lever af 'Robinson’ og ’Survivor’(den amerikanske udgave, red.). Det er også et regelbrud fra deres side at give deltagerne mad. Det her kan få konsekvenser hele vejen rundt, påpeger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: