Annonce:
Annonce:

Efter tragisk dødsfald: Populær serie fortsætter

Den anerkendte stuntman John Bernecker blev kun 33 år

The Walking Dead. Foto: AP
The Walking Dead. Foto: AP
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der gik et chok gennem produktionsholdet, skuespillere og andre nær settet, da den populære stuntman, John Bernecker, den 12. juli mistede livet under optagelserne til hitserien ’The Walking Dead’.

Under optagelserne skulle Bernecker springe ud fra en balkon og lande på en madras. Men stuntmanden ramte i stedet et par centimeter ved siden af, og det resulterede i, at han slog hovedet ned i asfalten.

Der var cirka seks meter fra balkonen til madrassen. John Bernecker blev hurtigt transporteret til et nærliggende hospital, hvor læger kæmpede om at redde hans liv. Men det stod ikke til at redde, og stuntmanden blev kun 33 år.

Populær stuntman død under optagelser

Produktionen blev – naturligvis – sat på pause, men nu bekræfter AMC, der står bag serien, at skabelsen af dens ottende sæson er i gang igen. Det skriver Variety.

John Bernecker var ved at indspille en scene med Austin Amelio, der spiller rollen som Dwight, da ulykken fandt sted. Foto: All Over Press
John Bernecker var ved at indspille en scene med Austin Amelio, der spiller rollen som Dwight, da ulykken fandt sted. Foto: All Over Press
 

Annonce:

’The Walking Dead’ er en dramaserie, hvor zombier har overtaget verden. De tilbageværende mennesker bekæmper både zombier og hinanden, imens de forsøger at leve så normalt et liv som muligt. Og på produktionsholdet har dødsfaldet ramt hårdt.

Tør du besøge den? Populær tv-serie bliver til forlystelse

Flere af stjernerne fra serien har kondoleret på Twitter, og efter det fredag stod klart, at hans liv ikke stod til at redde, udsendte den ene af seriens producere, Scott Gimple, en pressemeddelelse.

- Holdet er knust af det tragiske tab af John Bernecker. Johns arbejde med ’The Walking Dead’ og dusinvis andre film og serier vil fortsætte med at underholde og begejstre publikum i generationer. Vi er taknemmelige for hans bidrag og sender alle vores tanker, kærlighed og bønner til Johns familie og venner, lød det.

Bernecker har blandt andet været stuntman i ’The Hunger Games’-triologien samt filmen ’Logan’.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: