Efter tv-exit: Det skete der med søstrene

I aftenens afsnit af TV2-programmet 'Først til verdens ende' var det søstrene Johanne og Josefine Chappell, der måtte forlade konkurrencen

Søstrene Johanne og Josefine Chappell blev det andet par, der måtte forlade konkurrencen om at nå først til Singapore og vinde 250.000 kroner i TV2-programmet 'Først til verdens ende'.

De to søstre, der har været adskilt det meste af deres ungdom, havde et fælles mål om at komme tættere på hinanden under deres rejse.

Med blandede følelser måtte søstrene afklaret forlade den hårde konkurrence tæt på mål. Dog er de begge enige i, at de fik indfriet deres ønske om et bedre forhold.

- Rejsen i konkurrencen sluttede der, men rejsen i vores forhold var først lige begyndt. Vi var selvfølgelig kede af det, men vi fokuserede på, hvad der var vigtigst. For os var det vigtigt at tage den tid, det tog at få de vigtige snakke og oplevelser sammen. Vi ville ikke give afkald på noget vigtigt, siger Josefine Chappell til Ekstra Bladet.

TV2-deltager havde enormt hård barndom

- Vi havde gjort os nogle overvejelser omkring, at det var okay, hvis vi skulle hjem. Vores mål med rejsen var ikke at vinde de penge. Det havde meget mere værdi for os at finde hinanden igen. Vi tog et stort skridt i den retning. Jeg var rigtig glad og tilfreds med vores rejse, siger Johanne Chappell.

Artiklen forsætter under billedet...

Søstrene Josefine og Johanne Cappell var det andet par, der måtte forlade TV2-programmet 'Først til verdens ende'. Foto: Privatfoto.
Søstrene Josefine og Johanne Cappell var det andet par, der måtte forlade TV2-programmet 'Først til verdens ende'. Foto: Privatfoto.

Søstrene rejste videre
Ude af konkurrencen - kun ti dage inden målstregen i Singapore, vendte de situationen til noget positivt og fik nu mulighed for at rejse videre på egen hånd.

Derfor besluttede de to søstre sig for at rejse videre mod målet. De måtte dog fortsætte rejsen med fly, hvilket ikke var tilladt under konkurrencen.

- Vi ville gerne have rejst uden fly i starten, men vi ville også gerne opleve en masse ting. Vores rejse var mega intensiv, så vi ville gerne nyde de seværdigheder, vi besøgte. Vi var ude og bade med elefanter i Cambodia og sov i junglen, det kunne vi ikke, hvis vi fortsatte rejsen uden fly, siger Johanne Chappell og tilføjer:

- Vi fik tid til at finde hinanden på egen hånd og bevare det forhold, vi havde bygget op over rejsen.

TV2-deltager har haft en blodprop i hjertet

Livsglæden steg gevaldigt
Under deres rejse opdagede søstrene, hvor vigtigt det var at være til stede og koble af . Efter de kom hjem til Danmark, har de også fundet ud af, hvad der er vigtigt i livet.

Blandt andet fik de begge øjnene op for, at mobilen var knap så vigtig i deres hverdag, som de ellers troede inden afrejsen.

- Min livsglæde og livskvalitet steg gevaldigt, da jeg ikke havde min telefon. Jeg kunne ikke kigge på min Instagram og spejle mig i perfekte billeder. Mit fokus var kun på Josefine og jeg, siger Johanne Chappell.

- Jeg troede, jeg ville få abstinenser af ikke at have min mobil i hånden hele tiden. Det var en fuldstændig befrielse at kunne glemme den og bare fokusere på det, vi var i, siger Josefine Chappell.