Annonce:
Annonce:

Efter voldsom ulykke: Frygtede liv i kørestol

Da skuespilleren Nicolai Jørgensen er 15 år, brækker han ryggen, hvilket kaster ham ind i en kamp for at finde tilbage til livet. De følelser har han nu skullet grave frem igen

Nicolai Jørgensen fortæller om. hvordan han brugte oplevelsen med at brække ryggen til at finde følelserne frem til ny rolle i 'Carmen Curlers'

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Skuespilleren Nicolai Jørgensen, som blandt andet er kendt fra 'Herrens veje' og 'Dag og nat', er med i den nye DR-serie 'Carmen Curlers'. Her spiller han rollen som frisøren Frans, der mangler lidt selvværd og mangler at finde sin plads i verden.

Og det er noget, Nicolai kender til fra sit eget liv, fortæller han til Ekstra Bladet.

Som 15-årig brækkede han nemlig ryggen, hvilket medførte en kamp for at finde tilbage til livet.

- Jeg vidste ikke, om jeg skulle komme til at gå igen, og i to år af mit liv lå jeg sådan semilam. Det var meget fysisk, men det sætter sig også psykisk, siger han og fortsætter:

- Der havde jeg en kamp for at komme tilbage til livet. Altså, jeg tænkte: 'Skal jeg sidde i kørestol resten af mit liv?' Jeg havde ikke rigtig nogen førlighed, og da jeg vågnede op, kunne jeg hverken løfte arme eller ben.

Annonce:

Det er hårdt
Heldigvis fik Nicolai kæmpet sig tilbage på benene igen. I dag er det blot et dårligt minde, som har kunnet hjælpe ham i rollen som Frans. Han fortæller dog, at det ikke altid er helt nemt at grave så dybt.

- Det er også det, der nogle gange er lidt hårdt (som skuespiller, red.), fordi man går ind i de steder inde i en, der er lidt hårdt, og prikker til dem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nicolai Jørgensen har brugt lang tid på at lære at curle og frissere hår, for at kunne spille frisøren Frans i DR-serien 'Carmen Curlers'. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Nicolai Jørgensen har brugt lang tid på at lære at curle og frissere hår, for at kunne spille frisøren Frans i DR-serien 'Carmen Curlers'. Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Der er dog en fordel ved det.

- Det tvinger også en til at arbejde med det, siger skuespilleren.

Tog frisørkurser
Udover den emotionelle del af at spille Frans, så var der også en praktisk del, som Nicolai Jørgensen måtte øve sig på. Nemlig det at sætte hår.

- Jeg begyndte på frisørkurser for at få det i fingrene. Jeg lærte at curle op, og frisere og diverse ting. Jeg kan også alle termerne nu, siger skuespilleren med et grin.

- Friserer du så din kæreste nu?

- Det gør jeg. Jeg har curlet hendes hår.

Annonce:

Men det er ikke kun kæresten, Frans øver sig på derhjemme. Han har nemlig et dukkehoved skruet fast på sit spisebord, som han også kan øve sig på. Skuespilleren fortæller desuden, at han har fået en nyfundet respekt for frisører.

- Det er sgu ikke bare noget, man lige laver, det kræver meget finesse. Det er svært at få hår til at blive siddende.

'Carmen Curlers' har premiere 2. oktober på DR.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: