Annonce:
Annonce:

Eksklusive interviews: Stjerner siger farvel

Ekstra Bladet har eksklusivt interviewet stjernerne fra den gigantiske hitserie 'Succession', som slutter efter den nye sæson, der har premiere mandag. Det er med blandede følelser, stjernerne siger farvel til serien

Der er blandede følelser blandt 'Successions' skuespillere, der siger farvel til hit-serien efter fire sæsoner

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Tv-serien 'Succession' har taget verden med storm, og mandag har fjerde og sidste sæson premiere.

Den første episode bygger i den grad videre på det fjendskab i familien, der er bygget op over de første tre sæsoner, og som gør serien så intens.

Men hvordan har stjernerne det selv med, at de skal sige farvel til serien, som har katapulteret deres karrierer til nye højde på grund af den store succes?

Det havde Ekstra Bladet mulighed for at spørge dem om, da vi eksklusivt fik mulighed for at interviewe dem op til premieren.

Ekstra Bladet har helt eksklusivt interviewet stjernerne i det gigantiske seriehit 'Succession'. Foto: HBO
Ekstra Bladet har helt eksklusivt interviewet stjernerne i det gigantiske seriehit 'Succession'. Foto: HBO

Tragedie i slowmotion
Blandt andre en af seriens helt store trækplastre, den excentriske Jeremy Strong.

Annonce:

- Blandede følelser. Jeg tror, at - hvis jeg skal være helt ærlig - så føler jeg mig klar til at være færdig. Jeg synes, at lige præcis denne karakters udvikling har nået vejs ende, og at forfatterne har suget hver en dråbe af katarsis og tragedie i slowmotion over 39 episoder ud af ham.

Han fortæller, at han føler, han har været med på en vild rejse, men at han også er klar til, at det slutter.

- Det føles, som om det har nået sin slutning, og jeg prøver stadig at forstå, hvor omfattende og hvor stor den her oplevelse har været, siger han.

Jeremy Strong fortæller i samme ombæring, hvordan han fløj direkte til Danmark, efter at sidste optagelse var i kassen. Det - og meget mere - kan du læse og se ham fortælle om her.

Alting har en ende. Den gigantiske hitserie 'Succession' er ved at finde sin. Og det er i Alan Rucks optik det rigtige tidspunkt. Foto: HBO
Alting har en ende. Den gigantiske hitserie 'Succession' er ved at finde sin. Og det er i Alan Rucks optik det rigtige tidspunkt. Foto: HBO
 

En miserabel flok
Også hans tv-bror, Alan Ruck, der spiller ældstearvingen Connor Roy i serien, mener, at det er rigtigt at afslutte serien nu.

- Jeg kommer til at savne alle, det er lidt trist i forhold til de mennesker og forfattere, som jeg har arbejdet med. Alle er nogle fantastiske mennesker, så jeg kommer til at savne det, og jeg kommer til at savne dem.

Annonce:

- Men jeg tror også, at det er det rigtige tidspunkt at afslutte historien på, og jeg tror, at du vil se hvorfor, når du ser sæsonen, siger han.

Karakteren er han også parat til at sige farvel til.

- Han er en trist fyr. Han har ingen venner; det eneste, han har, er den her familie. Han har dog Willa på sin side nu, hvilket er en god nyhed. Men han har den her familie, som afviser og mishandler ham, men de er alt, hvad han har. Så det er ikke en særlig glædelig historie, men af dem alle er han nok den gladeste, selvom han har det ret elendigt. Det er en pænt miserabel flok.

- Han har været en virkelig sjov fyr at bruge den her tid med, men jeg har det fint med at slippe ham. Det er okay, siger Alan Ruck med et smil.

- Alt har en ende, og det her er den perfekte slutning, fortæller Brian Cox til Ekstra Bladet om, at 'Succession' lakker mod enden. Foto: HBO
- Alt har en ende, og det her er den perfekte slutning, fortæller Brian Cox til Ekstra Bladet om, at 'Succession' lakker mod enden. Foto: HBO
 

Sidste salgsdato
Mere direkte er dog stjernen Brian Cox, som spiller den brutale far, Logan Roy, i serien.

- Hvordan har du det med, at serien slutter?

- Godt.

- Du har det godt med det?

- Åh ja. Jeg er meget glad.

- Hvorfor?

Annonce:

- Fordi det har været godt, jeg har haft det sjovt. Alt har en ende, og det her er den perfekte slutning. Det har været et godt show, og seriens integritet er beskyttet, fordi vi ikke fortsætter længere end sidste salgsdato, siger han.

Meget ked af det
Mens de øvrige stjerner er enige i, at det skal slutte nu, er J. Smith Cameron bedrøvet over, at de ikke skal fortsætte på serien.

- Jeg føler mig trist. Jeg vil ikke have, at det skal være ovre. Jeg har det ikke godt med det overhovedet.

- Jeg er meget ked af det, fordi jeg bare synes, at det her har været serien over alle serier. Det har bare været en fantastisk serie med gode forfattere og skuespillere.

Hun vil ikke løfte meget af sløret for, hvad der sker i sidste sæson, men lidt fortæller hun dog:

- Du ved jo godt, jeg ikke kan sige så meget. Men når det er sagt, så kan jeg fortælle, at der er mange rutsjebaneture op og ned. I hvert fald for Gerri (hendes karakter, red.). Og der er mange chokerende øjeblikke, røber J. Smith-Cameron.

Hollywood-stjerne: - Danmark er mit gemmested

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: