Annonce:
Annonce:

Eksperter: - Vi blev chokerede

Efter sidste uges 'X Factor'-show er Danske Spils ekspert nu klar til at lægge hovedet på blokken

Bølgerne gik højt mellem Simon Kvamm og Thomas Blachman i den forrige udgave af 'X Factor'

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Skælvet, der gik igennem 'X Factor'-studiet i fredags, kunne muligvis ikke aflæses på richterskalaen. Men på blandt publikum og på kommentarspor på nettet var granatchokket til at tage at føle på.

Simon Kvamm sendte storfavoritten Clara Nedergaard ud af 'X Factor', da hun for første gang havde sunget mod Nambahlou i farezonen, hvor sidstnævnte var endt for tredje gang i løbet af fem shows.

Overraskelsen sendte også rystelser mod Danske Spil, som hver uge sætter odds på konkurrencen.

- Wow! Vi blev chokerede over at se vores favorit Clara ryge ud i fredags. Det havde vi ikke set komme, men til gengæld fik vi da ret i én ting: At alting kan ske i 'X Factor', lyder det fra oddssætter hos Danske Spil Mathias Reimer Larsen.

Fredag aften var det tredje gang, at Nambahlou, der er Kwamie Livs sidste deltager, stod i farezonen. Men de mange gange i farezonen betyder ikke, at hende og Nambahlou har gjort noget forkert, mener Kwamie Liv

Annonce:

Selvom bookmakerne har taget fejl et par gange i løbet af årets sæson, så lægger Mathias Reimer Larsen hovedet på blokken forud for aftenens semifinale, hvor fire semifinalister skal blive til tre finalister.

- I aften sker der kun én ting, og det er, at Nambahlou ryger ud. Vi nærmer os afgørelsen, og vi er ikke i tvivl om, hvem de tre deltagere, som skal være med i finalen i Randers i næste uge, er. For nu KAN den ikke gå længere for Nambahlou desværre, siger han og fortsætter:

- Hun har været i farezonen tre gange, og i aften er der ingen dommere til at holde hånden under hende. Det er nu 100 procent seerstemmerne, der afgør det. Og det faktum, at hun har været i farezonen tre gange, vidner om, at hun ikke har den store opbakning blandt seerne.

Danske Spil giver Nambahlou odds 1,25 på at blive stemt ud fredag aften, mens de næste på listen er Sigalaz, der får odds 6,5. Herefter komme Rosél med odds 8 og Theodor med odds 18.

Du kan se 'X Factor' på TV 2 og TV 2 Play i aften klokken 20.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: