Endnu en musiker meldes klar til 'Toppen af poppen'

Musikeren Søren Sko skal deltage i den ottende sæson af 'Toppen af poppen'

Søren Sko er sammen med blandt andre Pernille Rosendahl klar til at kaste over en række af sine danske kollegaers største hits. Foto: Johnny Frederiksen
Søren Sko er sammen med blandt andre Pernille Rosendahl klar til at kaste over en række af sine danske kollegaers største hits. Foto: Johnny Frederiksen

Sangeren og komponisten Søren Sko slutter sig til Pernille Rosendahl og fem andre danske musikere, når han til efteråret er aktuel i den ottende sæson af tv-programmet 'Toppen af poppen'.

Det skriver TV2.

Underholdningsprogrammet samler syv kendte danske sangere, der skal fortolke hinandens musik.

- Jeg synes, det er et super fedt og seriøst musikprogram, der tager musikken alvorligt. Og det med at udfordre sig selv på nye baner i forhold til de andre kunstneres musik er sjovt, siger Søren Sko til TV2.

Det er i forvejen annonceret, at sangerinden Pernille Rosendahl er en del af det nye Toppen af poppen-hold, og Søren Sko er det andet navn, der afsløres.

Som en fest
Han fortæller til tv-stationen, at han har forberedt sig meget op til programmets start.

- Jeg har lyttet til rigtig meget musik af alle de andre artister. Jeg forbereder mig både musikalsk og menneskeligt. Ligesom når man skal til fest, så vil man godt lige vide, hvem der kommer.

- Mange af de andre har jeg ikke nødvendigvis kendt godt, men så er det dejligt, at jeg har store børn, der også har hjulpet mig. Men det har bare været fedt og spændende at finde ud af mere om disse artister, siger han.

Optagelserne til den ottende sæson af 'Toppen af poppen' begynder i slutningen af april og strækker sig ind i maj.

Programmet får premiere til efteråret.