Annonce:
Annonce:

Erkender: Var ikke kritiske nok over for minister

Ligestillingsminister Mogens Jensen var inviteret i 'Go' Morgen Danmark' for at tale om sexisme, men der kom ingen spørgsmål om Frank Jensens verserende sag

Mogens Jensen (S) var lørdag morgen på besøg hos 'Go' Morgen Danmark'. Foto: Per Rasmussen
Mogens Jensen (S) var lørdag morgen på besøg hos 'Go' Morgen Danmark'. Foto: Per Rasmussen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Ligestillingsminister og næstformand i Socialdemokratiet, Mogens Jensen, skulle lørdag morgen tale om sexisme på TV2 i 'Go' Morgen Danmark'.

Men programmets vært stillede ikke et eneste spørgsmål til de aktuelle sager med Københavns overborgmester Frank Jensen (S). Det var en fejl, erkender programmets redaktør nu.

Det skriver Politiken.

I en mail til mediet skriver programmets redaktør, Peter Toldberg, at man havde valgt at fokusere på andre sager, og at det var en fejl:

'Fordi fokus var på danskernes egne beretninger, som ellers ikke når mediernes søgelys, fik redaktionen ikke spurgt ind til Frank Jensen-sagen. Set i bagklogskabens lys burde man nok havde spurgt Mogens Jensen om en kommentar til sagen, så der både havde været plads til danskernes egne fortællinger og til spørgsmål om Frank Jensen-sagen i 'Go' morgen Danmark', skriver Peter Toldberg til Politiken.

Annonce:

Artiklen fortsætter efter videoen...

Det er ikke første gang, Københavns borgmester har ramt forsiderne på grund af anklager om krænkende adfærd. Video/redigering: Mikkel Cramon

Overborgmesterens krænkelser
Fredag kom der i Jyllands-Posten nye anklager mod Københavns overborgmester Frank Jensen for seksuelle krænkelser. Denne gang er det to kvinder, som står frem og fortæller om krænkelser.

Det har ført til, at man i Socialdemokratiet i København har indkaldt til krisemøde om sagen, som bliver afholdt søndag. På mødet vil være kredsformænd, forretningsudvalget og partiets medlemmer af byrådet i København. Tid og sted søndag er endnu ukendt.

Beskyldningerne går på, at Frank Jensen skulle have krænket de to kvinder med befamlinger, og det er den sag, hverken Mogens Jensen eller vært Puk Elgård nævnte med et ord i 'Go' Morgen Danmark'.

Artiklen fortsætter efter videoen...

Annonce:

Efter en julefrokost i 2011 blev Frank Jensen også anklaget for krænkende adfærd. Det fik ham i starten af det nye år til at beklage.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: