Annonce:
Annonce:

Får alle til at græde: - Jeg havde aldrig regnet med det

16-årige Louise Westergaard tog dommerne med storm til sin audition i 'X Factor'

Louise Westergaard var blot 15 år, da hun var til audition. Nu er hun blevet 16 år gammel, og hun håber på at tage 'X Factor' med storm. Foto: Lasse Lagoni
Louise Westergaard var blot 15 år, da hun var til audition. Nu er hun blevet 16 år gammel, og hun håber på at tage 'X Factor' med storm. Foto: Lasse Lagoni
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der var masser af tårer, da Louise Westergaard gik videre i 'X Factor'.

Med sin sang fuld af følelser fik hun både imponeret dommerne og sine forældre, som ikke kunne holde tårerne tilbage undervejs.

Louise og hendes forældre er en del af det tyske mindretal i Broager i Sønderjylland, hvor de kommer fra. De var derfor taget den lange vej til Aarhus, for at hun kunne synge for dommerne.

- Det har været meget spændende, selvom jeg faktisk aldrig troede, jeg skulle være med til det. Det var der nogle veninder og venner, der mente, at jeg skulle gøre.

- Sidste år sagde de, at jeg skulle gøre det, men jeg sagde 'nej, det tror jeg ikke, er mig'. Men så prøvede jeg det i år, og jeg fik mere positiv respons, end jeg havde regnet med. Det var jeg glad for, siger hun.

MGP-deltager blev kriminel: Nu er han i 'X Factor'

Annonce:

'Gladeste hidtil'
Særligt Thomas Blachman var begejstret for den unge kvindes optræden, og allerede før hun sang, var han imponeret over hende.

Han pointerede nemlig ved Louise Westergaards ankomst, at hun var 'det gladeste menneske hidtil', fordi hun var et stort smil, da hun kom ind i studiet.

- Jeg er altid meget glad og meget åben for at møde nye folk. Det er jo også på en måde et nyt eventyr, siger hun.

Louise havde slet ikke forventet, at dommerne ville være så glade for hendes optræden.

- Det var meget overraskende, jeg havde aldrig regnet med det. Jeg blev helt vildt rørt og glad, jeg tror ikke rigtig, jeg kunne fatte, at det var mig, der stod der lige nu, så meget af rosen fløj bare ved siden af, fordi jeg ikke kunne opfange mere, fordi jeg var så chokeret over det, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Louise Westergaard fik et 'ja' fra samtlige dommere. Foto: Lasse Lagoni
Louise Westergaard fik et 'ja' fra samtlige dommere. Foto: Lasse Lagoni
 

Vækkede følelser
Louise Westergaard lagde mange følelser i sin sang, hvilket måske er en af grundene til, at hendes forældre brød ud i gråd.

Annonce:

- Når jeg synger den, så føler jeg mig rigtig tilpas i den. Den ligger rigtig godt til min stemme, og så kan jeg rigtig godt lide at synge sange med følelser, siger hun.

Blæser dommerne bagover: - Det er overvældende

Der var mange, der kom ind før Louise. Faktisk var hun den allersidste deltager til audition, og derfor nåede hun at se mange andre gå ind først.

- Jeg følte, der var mange gode, men der var også mange, der kom ud med ikke så god respons, og så tænkte jeg 'hold da op, dommerne er godt nok hårde i år'.

- Så jeg var rigtig bange og blev endnu mere nervøs. Men så kom jeg derind, og så gik det egentlig rigtig godt.

Det må man sige, at det gjorde. Louise Westergaard fik et 'ja' fra samtlige dommere og er med videre i 'X Factor'.

De mange musikere, der har siddet bag dommerbordet i 'X Factor', har ikke helt ubetydelige formuer at gøre godt med. Læs om de rige dommere her (+).

Ved gårsdagens program forsøgte Alexander ligeledes at imponere dommerne. Men det er ikke første gang, Alexander på skærmen. Hør historien om det i videoen her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: