Annonce:
Annonce:

Færdig som diamanthandler: - Vil have mit eget

Det blev en kort karriere for Thalia Pitzner i familievirksomheden

Thalia Pitzner er i det nyeste afsnit 'Diamantfamilien', der kan ses netop nu på TV2 Play, i lære som diamanthandler hos sin mor. Foto: Christopher Hornstrup Thuesen/ Pineapple Entertainment/ TV 2
Thalia Pitzner er i det nyeste afsnit 'Diamantfamilien', der kan ses netop nu på TV2 Play, i lære som diamanthandler hos sin mor. Foto: Christopher Hornstrup Thuesen/ Pineapple Entertainment/ TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I TV 2 Zulu-serien 'Diamantfamilien' har vi fulgt med fra sidelinjen i Thalia Pitzners arbejde med ridesport og heste.

Nu har hun dog udvidet CV'et med en uddannelse i diamantgraderer, og i det nyeste afsnit af 'Diamantfamilien' har hun første dag i trainee hos sin mor, Katerina Pitzner, i familievirksomheden, Diamantbørsen.

Det viser sig dog nu, at det blev en kort fornøjelse, at mor og datter skulle være kollegaer.

- Jeg arbejder ikke hos min mor længere. Jeg ville gerne give det en chance, fordi jeg synes, det havde potentiale, og at det kunne være fedt at have en familievirksomhed, vi alle kunne arbejde i. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg gerne vil have mit eget. Det er meget mere mig end at skulle arbejde for min mor. Så jeg brændte nok bare ikke helt nok for det, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Annonce:

Solgt sin hest
Thalia har fortsat sin virksomhed med salgsheste og derudover underviser hun elever og går til stævner. Hun har dog netop solgt sin egen hest, Pinola, hvilket bestemt ikke har været nemt for hende.

- Man får et bånd til hestene, så det er super hårdt, når de skal sælges. Det var tid til at sælge Pinola, og jeg har fundet et godt hjem til den i USA, men det er første gang i 28 år, at jeg ikke har min egen hest, hvilket er ret specielt, forklarer hun.

- Jeg har stadig en hest til ridning, men det er en, jeg rider for en anden. Den skal jeg også gå til stævner med. På et tidspunkt skal jeg også have min egen hest igen, men jeg har ikke travlt med at finde den. Det gælder om at finde den rigtige, fortsætter hun og tilføjer:

- Det, at have heste, er et kæmpe privilegium, men også et kæmpe ansvar, fordi man skal bruge tid på at passe og pleje dem hver eneste dag. Jeg vil derfor bruge min nyvundne tid på at trappe lidt ned på arbejde og have noget fri.

Se 'Diamantfamilien' på TV2 Zulu og TV2 Play.

Annonce:

I programmet virker det til, at familien altid har et luksuriøst liv på første klasse, sådan forholdet det sig dog langtfra. Det kan du læse mere om her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: