Fans er i chok over 'Alene Hjemme'-hemmelighed

Vidste du det heller ikke?

Husker du sort-hvid-gangsterfilmen, som Kevin ser i 'Alene Hjemme'? Fans er i chok over at opdage, at den slet ikke er en ægte film. Foto: Imago Stock
Husker du sort-hvid-gangsterfilmen, som Kevin ser i 'Alene Hjemme'? Fans er i chok over at opdage, at den slet ikke er en ægte film. Foto: Imago Stock

Det har ikke været rigtig jul, hvis du ikke har set mindst én af filmene i 'Alene Hjemme'-rækken.

Men selvom det i år er 28 år siden premieren på den første af de ikoniske julefilm om Kevin McCallister, der gang på gang bliver efterladt alene hjemme af sin ret glemsomme familie, kan de åbenbart stadig overraske.

Se den nye video: 'Alene hjemme'-stjerne gentager legendarisk rolle

De fleste, der har set filmene med den nu voksne Macaulay Culkin i hovedrollen, husker formentlig også scenen, hvor otteårige Kevin sidder og ser en sort-hvid-gangsterfilm, 'Angels with Filthy Souls', i fjernsynet. Og den anden film i 'Alene Hjemme'-rækken, hvor Kevin McCallister bliver efterladt i New York og på et tidspunkt ser opfølgeren 'Angels with Even Filthier Souls'.

Barnestjerne afslog hitrolle tre gange: - Jeg kunne have tjent flere hundrede millioner

Men nu viser det sig til fansenes store overraskelse, at de gamle gangster-film i 'Alene Hjemme' slet ikke findes i virkeligheden.

Blandt de fans, der nu er gået på Twitter for at dele chokket over denne opdagelse, er den 36-årige Hollywood-stjernen Seth Rogen.

'I hele min barndom troede jeg, at den gamle film, som Kevin ser i Home Alone (Angels with Filthy Souls) var en ægte gammel film', skrev den canadiske stjerne juledag på sin Twitter-profil.

Det affødte et hav af reaktioner for andre på Twitter, for hvem den information også kom som et stort chok – blandt andre selve hovedpersonen Macaulay Culkin.