Annonce:
Annonce:

Fede ferier, spa-ophold og diamanter: Så flotte Oscar-gaver får danskerne ikke

Ingen i år var det nogle overdådige goodiebags, der ventede stjernerne ved Oscar-festen. Men det er langt fra alle nominerede, der får fingre i de eksklusive sager

Margot Robbie lykønsker Allison Janney, der netop har vundet en Oscar. Og når man sidder på de første rækker i salen, der der ekstra grund til at juble. Foto: AP
Margot Robbie lykønsker Allison Janney, der netop har vundet en Oscar. Og når man sidder på de første rækker i salen, der der ekstra grund til at juble. Foto: AP
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

12 dages ferie i Tanzania for to personer, en diamanthalskæde, der efter sigende er konflikt-fri, syv dages ferie på Hawaii, vegansk badesalt og Caroline Flemings kogebog med danske lækkerier.

Det er bare nogle af de ting, som den eftertragtede goodiebag til årets Oscar-fest indeholdt. Samlet værdi af de flotte gaver er opgjort til 100.000 dollars - eller rundt regnet 600.000 danske kroner.

Caroline Fleming i imponerende selskab: Lå i vilde Oscar-gaveposer

Men det er langt fra alle, der er til stede ved showet i The Dolby Theatre i Hollywood, der får fingre i de eksklusive og værdifulde sager.

- De goodiebags er forbeholdt de største stjerner. Dem, der sidder på de forreste rækker. Dem, der er rige i forvejen, siger Aske Bang, der sidste år var nomineret til en Oscar for sin kortfilm 'Silent Night'.

Annonce:

Han fik desværre ikke en statuette med hjem, og nogen goodiebag blev det heller ikke til. Til gengæld fik han en oplevelse for livet den aften i Dolby Theatre.

Dansker er Oscar-festens fattigste: Jeg har 50 kroner på min konto

- Jeg tænkte da flere gange, at sådan en goodiebag ville jeg gerne have haft. Men de nominerede i kortfilm-kategorien sidder helt inde under en balkon, og der er altså ikke noget af den slags. Vi fik måske en pose slik eller noget i den stil, mindes han.

Nogen goodiebag blev det altså ikke til for Aske Bang, men helt tomhændet tog han ikke hjem fra Hollywood.

- Jeg var på sådan en goodie-tour i dagene op til showet. Her kan alle nominerede tage hen i sådan et hus, hvor der er omkring 30 poster eller boder. Så kan man få gaver - hvis man altså vil stille op til et foto. Og det er jo det, der er hele pointen med de ting, der er i de goodiebags. Altså at firmaerne gerne vil havde deres produkter set sammen med skuespillere. Helst de mest kendte, siger han til Ekstra Bladet.

Annonce:

Aske Bang er i dag gang med flere projekter. To film og en tv-serie. 'Døden kører Audi' og 'Welcome To The Moon' hedder de film, han arbejder på, mens titlen på tv-serien er 'Cool Hawaii'. Foto: Mikkel Selin
Aske Bang er i dag gang med flere projekter. To film og en tv-serie. 'Døden kører Audi' og 'Welcome To The Moon' hedder de film, han arbejder på, mens titlen på tv-serien er 'Cool Hawaii'. Foto: Mikkel Selin

Det var både brugbare og spøjse ting, som Aske Bang fik hente på sin goodie-tour.

- Jeg fik et par sko, en taske, noget creme, en bluetooth-højtaler og noget italiensk tomatsovs, siger skuespilleren og filminstruktøren, der også fik et par helt særlige trusser med hjem fra Hollywood.

- I en af boderne var der gaver fra en sex-shop. Og der fik jeg et bar underbukser med velcro i siderne, så de hurtigt kan rives af, griner Aske Bang, der stadig ikke har taget den pikante underbuks i brug.

Ingen dansk Oscar: Selvfølgelig er vi kede af det

Han fortæller også, at man i en af boderne kunne få et lækkert ophold på et resort.

- Men det var slet ikke for os. Der skal man være nomineret i en højere kategori end kortfilm. Men vi prøvede da, om den gik, siger han.

Annonce:

Filmproducent Kim Magnusson har været til Oscar-festen adskillige gange - ni af dem med en nomineret film. I 2014 vandt Anders Walters kortfilm Helium, og Magnusson var med på scenen for at hente den eftertragtede statuette.

Kim Magnusson og Anders Walter modtager her deres statuetter for kortfilmen 'Helium'. Foto: AP
Kim Magnusson og Anders Walter modtager her deres statuetter for kortfilmen 'Helium'. Foto: AP

Ikke en gang som Oscar-vinder kom han i nærheden af den gigantiske goodiebag med rejser og diamanter.

- Nej, desværre ikke. Det er kun for dem i de største kategorier. Vi andre kan godt få gaver. En flaske rødvin eller en halv ost fra en bestemt amerikansk stat, men det er det, siger Kim Magnusson.

Viggo Mortensen: Kald bare min oscarnominering dansk

Den eneste dansker, han kan komme i tanke om, kan have fået en af de store goodiebags er Viggo Mortensen, der 2008 var nomineret til en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i 'Eastern Promises' og i 2017 for hovedrollen i 'Captain Fantastic'.

- Men den slags går han slet ikke op i, lyder Kim Magnussons vurdering.

Disse gaver var i årets goodiebag

'Cook Yourself Happy: The Danish Way'-kogebogen af Caroline Flemming

12 dages ferie i Tanzania for to personer

Et spaophold

En DNA-test

7 dages ferie på Hawaii

10.000 kroners donation til et dyreinternat efter eget valg

En diamanthalskæde, der efter sigende er konflikt-fri

En guldfarvet mini-peberspray

Vegansk badesalt

en Bluetooth-højttaler

En palle af mexicanske sodavand, der skal gives til velgørenhed

Timer med en personlig træner

Et get-away til Grækenland

En æske med 199 kort med positive handlinger og citater

Svedplet-beskyttende indlæg

Økologiske og veganske slikkepinde

Appelsiner fra Californien

Citron-lemonade

Tandrensende tyggegummi

En mønt, der symboliserer dyrevelfærd

Børnebogen 'Curlee Girlee'

Et kunstværk

Luksus-t-shirts

Ahornsirup

Et armbånd med tanzanite-sten

En bog om kreativitet og succes

Madkasser

En æske med gourmet-kringler

Vægttabsfremmende produkter

Te, der kan rense kroppen

'Barre'-træning med Lotte Berk, kvinden bag metoden

Makeup og hudprodukter: DNA-baseret hudpleje, læbestift, makeupfjerner, makeupbørster, tandpasta, makeupbeholder, øjenmasker, skrubbecreme, elektrisk tandbørst, rensecreme, hårprodukter og anti age-produkter

Kilde: Forbes

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: