Annonce:
Annonce:

Fik chok-besked i sidste øjeblik

De to værtinder var dybt berørte over, at Janus Bakrawi og Karina Frimodt var nødt til at trække sig fra 'Vild med dans' fredag aften

'Uforløsende' og 'synd' er nogle af de ord, værterne sætter på den uventede afsked med Janus Bakrawi og Karina Frimodt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Fredag aften blev 'Vild med dans' ramt af noget af et chok, da det et kvarter inden start blev meldt ud, at Janus Bakrawi var blevet så slemt skadet, at han og partneren Karina Frimodt var nødt til at trække sig fra konkurrencen med øjeblikkelig virkning.

Som konsekvens deraf var der ét par mindre, der indtog 'dansegulvet, der fredag aften var forvandlet til en cirkusmanege.

At Janus Bakrawi og Karina Frimodt, der også missede et program tidligere på ugen, da de var i coronaisolation, var nødt til at trække sig i sidste øjeblik, påvirkede naturligvis de andre deltagere, men også værtinderne var meget berørte af parrets exit, da Ekstra Bladet talte med dem efter fredagens afgørelse.

Seerne undrer sig: 'Hvad fanden foregår der?'

Annonce:

- Det er hårdt og rigtig, rigtig trist. Det er jo en vildt uforløsende måde at ryge ud af det her program på. De missede også et program på grund af corona. Det er rigtig svært, for jeg ved, at de er super kede af det, lød det fra Sarah Grünewald.

Også Christiane Schaumburg-Müller var ked af, at parret har været nødt til at forlade konkurrencen så pludseligt.

- Det har ikke været kaotisk, men det har været virkelig trist, og det er jo ellers en cirkusaften, som er meget glad, og det blev den selvfølgelig også, men det er eddermaneme trist. Det er virkelig synd, lød det fra værtinden.

Janus og Karina var naturligvis begge meget kede af, at de var nødt til at forlade konkurrencen før tid. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Janus og Karina var naturligvis begge meget kede af, at de var nødt til at forlade konkurrencen før tid. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
 

'Skete meget sent'
Ifølge hende fik hun og Sarah og resten af deltagerne i 'Vild med dans' først beskeden om parrets exit lige inden showstart.

- Det skete meget sent. De dansede ikke med i generalprøven, og der vidste man ikke rigtig, hvad det var, lød det fra Christiane, der fortsatte:

Annonce:

- Vi kører generalprøven, og så sker det faktisk helt op til, så hele dagen har jo ikke været berørt af det som sådan, for der har de troet, at de skulle danse med, men så kommer der en læge, og jeg ved ikke helt præcist, hvad der sker, men når sådan en beslutning bliver taget, så er det fordi, man simpelthen ikke kan. Det er ikke forsvarligt, og det er virkelig, virkelig synd, sagde den garvede 'Vild med dans'-værtinde.

Her er hans overraskende reaktion

Hun sendte derfor kærlige tanker til parret, som desværre ikke fik mulighed for at fremvise den jive, de havde planlagt.

- De har knoklet sindssygt meget. De var jo også et af de par, der ikke var med på grund af isolation, så det er bare rigtig synd, synes jeg, at de ikke får lov at vise det, sagde hun videre.

Knust Janus: - Jeg er virkelig trist

Det var i forbindelse med generalprøven, at Janus Bakrawi måtte udgå med store smerter i sin læg.

- Jeg er virkelig trist og ærgerlig over, at vi må udgå af 'Vild med dans'. Jeg havde glædet mig til at danse i aften og forhåbentlig komme videre, men jeg kan lige nu ikke støtte på mit ben, så det er umuligt for mig at danse. Jeg har fået en kraftig fibersprængning i læggen, som nu skal have ro, lød fra skuespilleren.

- Jeg er så glad for, at vi nåede så langt, det har været en fantastisk rejse. Tusind tak til alle jer, der har støttet og heppet på os - det betyder enormt meget!

Også hans partner, Karina Frimodt, var selvfølgelig ked af, at skaden satte en stopper for dansen.

- Jeg er så ked af, at det skulle ende på denne måde. En skade kan man ikke gøre for, men det er virkelig en flad fornemmelse at udgå på den måde. Jeg ville meget hellere udgå, fordi man er stemt ud, så har man trods alt gjort alt hvad man kunne.

- Jeg synes det er så ærgerligt, for Janus har jo gjort det så sindssygt godt og han ville så gerne gøre det perfekt hver fredag! Jeg har nydt timerne sammen med ham, er så glad for at have lært ham at kende, og jeg er dybt dybt imponeret over, at hans performergen altid havde en ekstra knap i vores danse fredag kl.20, men også glad for at folk fik set hvor sød, rolig og ærlig Janus er!

Færdig i 'Vild med dans'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: