Annonce:
Annonce:

'Anden' løfter sløret for sin nye film

Anders Matthesen har sendt en smagsprøve på sin animationsfilm 'TERNET NINJA' ud. Se det første fra filmen her

Se det første fra filmen her (Video: Nordisk Film)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Anders Matthesens 'TERNET NINJA' kommer i biograferne 25. december, men allerede nu kan du få det første smugkig fra filmen.

'TERNET NINJA' er filmatiseringen af Anders Matthesens børnebogsdebut af samme navn, der udkom i 2016 og blev flot modtaget. Ligesom tilfældet har været med flere af 'Andens' andre projekter, er det komikeren selv, der har skrevet manuskriptet og sangene, agerer instruktør sammen med Thorbjørn Christoffersen og lægger stemmer til hovedparten af filmens figurer.

Filmen handler om drengen Aske, der kommer i besiddelse af en magisk, levende og blodtørstig dukke fra Thailand syet af Quang Cow Bak Fu Fu. Det sker, efter Askes onkel Stewart kommer hjem med dukken fra en tur i Thailand. Dukken, Ternet Ninja, vinder Askes tillid og hjælper drengen med at få styr på sine problemer, men kun hvis Aske lover at hjælpe dukken med en hemmelig mission.

Det er ikke første gang, at Anders Matthesen står bag en animationsfilm. I 2004 udkom han med 'Terkel i knibe', hvor også den populære karakter Stewart spiller en væsentlig rolle.

"Anden" er til oktober aktuel med sit jubilæumsshow “Anden 25”, der bliver opført over to weekender i henholdsvis Royal Arena og Jyske Bank Boxen.

Se et klip fra filmen 'TERNET NINJA' øverst i artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: