Dennis Knudsen: Flere spillere sled deres duske op

Dem, der virkelig gav den gas med underlivet i ’Nymphomaniac’, måtte have nye dusk

Dennis Knudsen kom på hårdt arbejde med alt det hår, der skulle sættes på. Foto: PhotoAlto
Dennis Knudsen kom på hårdt arbejde med alt det hår, der skulle sættes på. Foto: PhotoAlto

Efter at det er blevet kendt, at stylist Dennis Knudsen ud over parykmager også kan kalde sig ’duskemager’, er forventningerne til Lars von Triers kommende film, ’Nymphomaniac’ steget betragteligt.

Zentropas Peter Aalbæk har nemlig kundgjort, at ikke bare er han helt og holdent til damer med hår på k....., men det er von Trier også, så hvis skuespillerne er skaldede forneden, må de have toupé på.

Læs også:

Knudsen laver toupé-duske til von Trier

Læs også:

Skal dyrke rigtig sex i Trier-filmJeg nåede vel op at lave 25 toupeer til 'Nymphomaniac', fortæller Dennis Knudsen. Foto Benjamin Kürstein
Jeg nåede vel op at lave 25 toupeer til 'Nymphomaniac', fortæller Dennis Knudsen. Foto Benjamin Kürstein
’Nymphomaniac’ udspiller sig i 80’erne og 90’erne og den gang var både mænds og kvinders underliv dækket af kønsbehåring.

- Jeg kom naturligvis til at fnise lidt, da jeg første gang fik opgaven beskrevet. Men jeg er jo parykmager, og ærlig talt er der ikke den store forskel på at lave et kunstigt overskæg til en mand og en underlivstoupé til en kvinde. Opgaven kræver stor seriøsitet, og selvfølgelig hulker man ikke af grin, mens man ligger mellem benene på en skuespiller og tager mål, fastslår Denne Knudsen.

Læs også:

Gainsbourg nægtede at onanere pornostjerne

I dag er mange - både mænd og kvinder - til Ålen og von Triers store fortrydelse glatbarberede og ikke nok med det - de har også fået laserbehandling, så man ikke bare kan beordre dem til at ’lade skægget stå’.

- Nu er en dusk jo ikke bare en metervare. Nogle har hvirvler, nogle gror opad, mens andre gror nedad – og andre igen breder sig ned på lårene. Der er meget at tage hensyn til, når den lille toupé skal tilpasses den enkelte, forklarer Knudsen.Dette er et historisk kvindefoto, og viser i grove træk, hvad Dennis Knudsen har genskabt ved lidt omhyggelig fingerfærdighed. Foto: Polfoto
Dette er et historisk kvindefoto, og viser i grove træk, hvad Dennis Knudsen har genskabt ved lidt omhyggelig fingerfærdighed. Foto: Polfoto
- Jeg vil ikke ind på, hvem der fik lavet duske eller i hvilket antal. Men nogen måtte have nye, fordi de sled deres kunst-duske op. ’Nymphomaniac’ handler jo om sex, og i filmen er der virkelig nogle skuespillere, der giver den gas med underlivet. I alt blev der vel lavet 25 stykker, tilføjer han.

Dennis Knudsen fik sin parykmageruddannelse i Danmarks Radio, og han forklarer, at alt begynder med et stykke tyl, hvori man i hvert hul sætter er hår ned. Hårene er forinden blevet kemisk behandlet, så de passer til det sted på kroppen, de skal placeres.

Læs også:

Hun er von Triers nymfoman

- Jeg køber hår til mine parykker i England, og der er stor forskel på, om jeg skal have skandinavisk, europæisk eller asiatisk hår – det afhænger af opgaven.

Optagelserne til ’Nymphomaniac’ er slut, og ifølge Knudsen var der nogen, der bad om at få lov til at ’arve’ deres kunst-duske, så de kunne bruge dem ved en senere lejlighed.

- Måske har nogen fortrudt, at de har fået laserfjernet alt deres hår forneden, og hvis det er tilfældet kan jeg måske med den udbredelse glatbarbering har nu om stunder, banke en fin lille forretning op med kunst-duske. Sådan én dusk vil vel kunne fremstilles for omkring 3000 kr. Og så må jeg vel også hellere få lavet et lille katalog, så kunderne kan udpege, om de ønsker væg-til-væg, en sydeuropæisk garderhue eller en af de mange andre duskeversioner, der findes, smiler han.