Annonce:
Annonce:

Vinterbergs Jagten er solgt til 20 lande

Mere end 20 lande har fået fingrene i Thomas Vinterbergs roste spillefilm 'Jagten'

Thomas Vinterberg, og hovedrolleindehaver Mads Mikkelsen, kan glæde sig over de flotte anmeldelser og salgstal. (Foto: Polfoto/UPI/Eyevine).
Thomas Vinterberg, og hovedrolleindehaver Mads Mikkelsen, kan glæde sig over de flotte anmeldelser og salgstal. (Foto: Polfoto/UPI/Eyevine).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er ikke kun publikum og anmeldere, der er vilde med den danske instruktør Thomas Vinterbergs film 'Jagten' ved filmfestivalen i Cannes. Også indkøbere fra hele verden er interesserede i filmen.

I alt er 'Jagten' blevet solgt til over 20 lande, og den kan blandt andet blive set af biografgængere i lande som Rusland, Polen, Argentina og Israel. Senest er filmen blevet solgt til det italienske marked.

- Anmeldelserne har været overvældende, og det samme har interessen fra købere. Vi er glade og stole over, at filmen kommer ud i hele verden, siger Rikke Ennis, der er chef for TrustNordisk, der står for at sælge filmen.

Også lande som Tjekkiet, Slovakiet, Grækenland, Argentina, Chile, Uruguay, Paraguay, Albanien og landene i det tidligere Jugoslavien har netop købt 'Jagten'.

Læs også:

Vinterbergs Jagten begejstrer anmelderne

I forvejen stod det klart, at filmen ville få premiere i Storbritannien, Holland, Belgien, Luxembourg og Frankrig.

Annonce:

'Jagten' er Vinterbergs comebackfilm i konkurrencen om Guldpalmen ved filmfestivalen i Cannes, hvor han vandt juryens specialpris for 'Festen' for 14 år siden.

Filmen, der har Mads Mikkelsen i hovedrollen, blev i weekenden vist ved en gallavisning i Cannes. Og den er blevet taget med storm af både danske og internationale anmeldere.

Blandt andet mener det indflydelsesrige filmtidsskrift The Hollywood Reporter, at 'filmens skuespil er superb, og at castet ikke rammer én falsk tone på noget tidspunkt'.

Læs også: Vinterberg: - Mit barn vigtigere end Guldpalmerne Vinterberg: - Mit barn vigtigere end Guldpalmerne

Herhjemme skriver Jyllands-Posten, at Thomas Vinterberg med 'Jagten' er tilbage på sit højeste niveau.

Information skriver, at det er 'sjældent, at man ser så perfekt og tilfredsstillende en slutning, som Thomas Vinterberg har skabt i sin nye - og Cannes-aktuelle -film'.

'Jagten' bliver spået til at vinde en eller flere af priserne, der uddeles søndag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: