Annonce:
Annonce:

Bad girls, Batman og Robin i Nemo

Peter Frödin er med, når Zirkus Nemo 11. maj slår telt dugen op

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Ingen kager tak. Vi skal i trikot om lidt.

Søren Østergaard har fået slæbt sin gamle makker fra Tivoli Variete-dagene, Peter Frödin med ud og lave zirkus i denne sæson, og det kan kun gå galt. Men helt hvor galt det så er, ved de først i Horsens og omegn, for det er der, det 16 mands store ensemble lægger ud 11 maj .

- Åhh det er så dyrt at lave zirkus med alle de lønninger, jamrede Østergaard, som ellers lagde ud med at være fælt høj i hatten, fordi han havde fået Bakkens Tribini Pris.

- En anerkendelse af mig og mit zirkus, mente han. Men straks kom han ned i niveau, da han kom i tanker om, at de andre cirkusdirektører ikke vil have ham med i deres forening, fordi han ikke har ’et rigtigt cirkus med dyr’.

- I år har vi dog rigtigt mange dyr i managen, så nu vil jeg være med, sagde han bestemt.

- Vi har både hunden Palle, tre geder, der kan hoppe på bolde, to gæs, der skræpper vildt og tre duer. De sidste er mine, når jeg er dyrenes veninde, Malene, fortalte Frödin.

Foruden Franz Baks vanlige zirkusorkester og de udenlandske artister er Helle Dolleris og Laura Kvist-Poulsen med som Bad Girls. Og det kan Batman og Robin vel få lidt glæde af, inden de banker ud i deres sindsoprivende dødsdromen.

- Der er mange fællesnumre i år, fordi Peter er med. Blandt andet er vi tyrolerparret Willy og Belinda med vores geder. Det er stort, erklærede Østergaard.

Zirkus Nemo skal ligge i otte byer, men rammer først København til august, og i år ligger det ved Kvæsthusbroen, som en pittoresk buffer mellem dronningens slot og A. P. Møllers opera.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: