Bob Dylan-album skal laves til film

Rocklegenden Bob Dylans roste album 'Blood on the Tracks' skal laves om til en spillefilm

Her ses coveret til Bob Dylans berømte plade 'Blood on the Tracks' fra 1975, der nu skal laves om til en film.(Foto: PR Foto)
Her ses coveret til Bob Dylans berømte plade 'Blood on the Tracks' fra 1975, der nu skal laves om til en film.(Foto: PR Foto)

Filmselskabet RT Features har ifølge filmbladet Variety købt rettighederne til at lave Bob Dylans berømte album 'Blood on the Tracks' fra 1975 om til en spillefilm.

Det brasilianske filmselskab har også købt rettighederne til at bruge samtlige sange på albumet i den kommende engelsksprogede film.

LÆS OGSÅ:

Bob Dylan - rockveteranen har været i studiet i Santa Monica, Californien. (Foto: Sony) INTL. MusikNYT Bob Dylan har indspillet nyt album

'Blood on the Tracks' var Bob Dylans 15. album, og det indeholder klassiske Dylan-sange som 'Tangled Up in Blue', Simple Twist of Fate' og 'Shelter from the Storm'. Albummet er af det anerkendte magasin Rolling Stone blevet udråbt som det 16. bedste album i alle tider.

Visse Dylan-eksperter har konkluderet, at sangende på pladen er inspireret af Bob Dylans personlige problemer i den periode, blandt andet skilsmissen fra hans første kone. Bob Dylan har imidlertid selv afsløret i sine erindringer 'Chronicles, Vol. 1', at han blev inspireret til sangene af forfatteren Anton Chekhovs noveller.

- Som store beundrere af et af verdens bedste album, er vi ekstremt glade for rettighederne til at lave filmen. Det er vores mål at finde en filminstruktør, der kan skabe et klassisk drama med nogle karakterer og et miljø og en stemning, der fanger den følelse, som albummet har givet til tusindvis af Bob Dylan-fans, siger den brasilianske filmproducent Teixeira.1 af 3 Bob Dylan spiller her en koncert i London i juni 2011.(Foto: AP)
2 af 3 Rocklegenden Bob Dylan går aldrig af mode. Nu skal der laves en film baseret på hans gamle plade 'Blood on the Tracks' fra 1975.(Foto: AP)
3 af 3 Her ses coveret til Bob Dylans berømte plade 'Blood on the Tracks' fra 1975, der nu skal laves om til en film.(Foto: PR Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer