Kronprinsesse Mary vild med Mads Mikkelsen

Kronprinsesse Mary kastede royal glans over gallapremieren til den danske storfilm 'En kongelig affære' - se alle de kendte på den røde løber her

Kronprinsesse Mary poserede sammen med nogle af de vigtigste aktører bag succesfilmen 'En kongelig affære'. (Foto: Henning Hjorth)
Kronprinsesse Mary poserede sammen med nogle af de vigtigste aktører bag succesfilmen 'En kongelig affære'. (Foto: Henning Hjorth)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Kronprinsesse Mary var ualmindelig smuk, da hun ankom til gallapremieren på den danske storfilm 'En Kongelig Affære' iklædt en enkel stilfuld sort kjole. Mary blev fulgt op af den røde løber af filminstruktøren Nikolaj Arcel og kiggede i den anledning beundrende på Mads Mikkelsen, som hun også gav hånd.

Kronprinsessen gav sig også tid til at posere sammen med filmens tre hovedskuespillere Mads Mikkelsen, Alicia Vikander og Mikkel Boe Følsgaard.

Hvad synes De om Mads Mikkelsen?

- Jeg glæder mig virkelig meget til at komme ind og se ham i den her film, lød det fra kronprinsesse Mary, der var helt klar til 'En Kongelig Affære'.

LÆS OGSÅ:

Hun bliver en mega-stjerne

Imperial Biografen vrimlede i det hele taget med kendisser, der ikke villle gå glip af den prisvindende film, der under filmfestivalen i Berlin vandt hele to sølvbjørne. Den ene gik til Mikkel Boe Følsgaard som 'bedste skuespiller', og Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg fik den anden sølvbjørn for manuskriptet.

Dramatisk kærlighedshistorie
Der findes næppe et mere dramatisk kærlighedsdrama i Danmarkshistorien end affæren mellem Chr.VIIs tyske livlæge Johann Struensee og den engelskfødte dronning af Danmark Caroline Mathilde i starten af 1770’erne. I løbet af de sidste 40 år har en række filmatiseringer af dette bevægende kapitel i dansk historie været på tegnebrættet, men først nu med Nikolaj Arcels 'En kongelig affære' præsenteres en dansk spillefilm om et af vort lands mest fascinerende dramaer.

LÆS OGSÅ:

To sølvbjørne til Danmark

'En kongelig affære', som er blevet hædret med to sølvbjørne på den internationale filmfestival i Berlin 2012, er Zentropas første historiske periodefilm og er en af selskabets mest ambitiøse spillefilmsproduktioner til dato - et kongeligt drama - om troen på det gode og drømmen om en ny begyndelse.

LÆS OGSÅ:

Pragtpræstation af ung dansk skuespiller

Med udgangspunkt i det pikante og livsfarlige trekantsdrama mellem den stadigt mere sindssyge Christian VII, oplysningsmanden og idealisten Struensee, og den unge, men stærke dronning Caroline Mathilde, er 'En kongelig affære' den gribende fortælling om et passioneret, forbudt kærlighedsforhold, som forandrede en hel nation - et drama om modige idealister, der risikerede alt i kampen for frihed til et helt folk.

LÆS OGSÅ:

Ups - jeg glemte helt at kysse

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind