Annonce:
Annonce:

Varulv vild med danske piger

'Twilight'-skuespilleren Boo Boo Stewart er klar til at finde en kæreste blandt sine danske fans

Hollywood er endnu ikke steget Boo Boo Stewart til hovedet. Den 17-årige skuespiller tog sig god tid til sine danske fans. (Foto: Mogens Flindt)
Hollywood er endnu ikke steget Boo Boo Stewart til hovedet. Den 17-årige skuespiller tog sig god tid til sine danske fans. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der var dømt varulve-hysteri på teenage-plan i København onsdag aften.

17-årige Boo Boo Stewart var i den danske hovedstad for at promovere fjerde kapitel i Twilight-sagaen 'Breaking Dawn'. Og lige så vild, som de hundredevis af hvinende piger var med den amerikanske skuespiller, ligeså begejstret er han for sine danske fans.

- Pigerne er fantastiske. De er meget entusiastiske, sagde den 17-årige knægt, der spiller en mindre rolle som varulven Seth i filmen.

LÆS OGSÅ: Varulv løs i København

Annonce:

Vildere end L.A.
Det var tydeligt at mærke på Boo Boo Stewart, at han ikke er vant til at være den store stjerne. Han tog sig god tid til at skrive autografer, blive fotograferet og ikke mindst snakke med sine unge fans på den røde løber, som i dagens anledning var sort, forud for gallapremieren i Imperial. Og der blev hevet godt i Hollywood-skuespilleren, der dog tog det hele med stort overskud.

- Det er meget intenst at være her. Selv premieren i Los Angeles var mere kontrolleret. Men jeg kan godt lide det her. Det er sjovt at være så tæt på publikum.

Klar til dansk kæreste
Den unge knægt havde på bedste Hollywood-manerer to brede bodyguards omkring sig. Deres fornemste opgave blev dog hurtigt at agere fotograf for Boo Boo og hans mange fans.

To af dem var søstrene Stine på 16 og Mette på 13 fra Jyllinge. De havde ventet på deres idol i halvanden til to timer. Og de fik i den grad, hvad de kom efter.

Udover autografer og billeder med den 17-årige skuespiller, fik de en ekstra bonus med hjem. På spørgsmålet om, om Boo Boo Stewart kunne forestille sig at finde en kæreste blandt sine danske fans, svarede han, at han da gerne ville være kæreste med en af de to søstre.

Annonce:

- Det er vi meget glade for, smilede Stine meget afdæmpet, mens hun knugede sig til sit kamera med tre billeder af Boo Boo og hende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: