Peter Mygind springer ud

Den danske skuespiller får vist en helt ny side af sig selv i den kommende 'Min søsters børn'-film

Peter Mygind springer ud som kvinde i en ny børnefilm. (Foto: Henrik Ohsten)
Peter Mygind springer ud som kvinde i en ny børnefilm. (Foto: Henrik Ohsten)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Han har spillet alt fra følsom skilsmisseramt familiefar i tv-serien 'Nikolaj og Julie' til kæk og særdeles festlig tv-vært med charme, selvtillid og lækkert hår. Nu er Peter Mygind klar til at vise endnu en side af sig selv....nemlig som kvinde.

SE GALLERI: Peter Mygind i dametøj

Det er i den kommende 'Min søsters børn'-film, at den 48-årige skuespiller bliver iklædt kjole, paryk og ikke mindst nogle ordentlige kasser.

- Jamen jeg er hjemmevant i dametøj, griner Peter Mygind og uddyber:

- Helt tilbage fra min barndom syntes jeg, at det var sjovt at rende rundt i min mors teater med hendes kjoler på, siger han til Ekstra Bladet.

Onkel Erik
I den nye film, der får titlen 'Min søsters børn alene hjemme', spiller Mygind igen onkel Erik, som han også gjorde i 'Min søsters børn vælter Nordjylland' Og endnu en gang er det den forvirrede onkel, der skal tage sig af børneflokken, der blandt andet tæller Blop og Pusle.

Og mens dametøjet ikke er nyt for Peter Mygind, så var det alligvel noget af en udfordring at skulle agere som en kvinde.

Kun kjole på job
- Jeg skulle spille kvinde så overbevisende som muligt, for 'hun' skulle jo prøve at snyde politiet. Og det var altså helt nemt, siger Mygind og forsikrer, at han kun går i dametøj, når han er på job.

- Ha ha...nej det er altså ikke noget, jeg gør privat, griner han.

Præcis hvad der får onkel Erik - altså Peter Mygind - til at hoppe i de feminine gevandter kan ses, når filmen har premiere den 2. februar næste år.

Det er Martin Miehe-Renard, der instruerer filmen, der også har Mille Dinesen, Troels Malling og Loiuse Mieritz på rolle listen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+