Transformers-stjerne gider ikke mere

Det er slut med 'Transformers' for hovedrolle-indehaveren Shia LaBeouf.

Transformer-stjernen Shia LaBeouf er netop nu aktuel i Transformer 3 - men det bliver den sidste film i Transformer-føljetonen for ham.(Foto: AP)
Transformer-stjernen Shia LaBeouf er netop nu aktuel i Transformer 3 - men det bliver den sidste film i Transformer-føljetonen for ham.(Foto: AP)

Efter at være blevet haglet ned for 'Transformers 2 - Revenge of the Fallen', er skuespilleren Shia LaBeouf tilbage som fyren Sam i den tredje film i rækken, der har premiere i dag.

Men den tredje film bliver også den sidste - i hvert fald hvis det står til Shia LaBeouf. Han mener nemlig, at man har presset citronen nok.

- Jeg synes bare ikke, at man, som det ser ud nu, kan udvikle Sam mere, siger han til MTV.

Shia LaBeouf har tidligere afsløret, at grunden til at 'Transformers 2' floppede så fælt, som den gjorde, var, fordi filmen faktisk slet ikke havde noget manuskript.

Det lover han, at den tredje film 'Transformers: Dark of the Moon' har, men alligevel føler han sig færdig med rollen som Sam Witwicky.

Men skulle instruktøren bag filmene, Michael Bay, finde på et nyt projekt, så kan han regne med Shia LaBeouf.

- Jeg var 17 år gammel da jeg mødte Michael, så jeg er nærmest vokset op med ham. Jeg har lært rigtig meget fra Michael, både som person, som skuespiller og som en person på et filmset, forklarer Shia LaBeouf.

Han garanterer, at det derfor ikke har noget med Michael Bays instruktørevner at gøre, at han ikke ønsker at spille med i flere 'Transformers'.

- Det er ikke fordi, jeg ikke nyder at arbejde sammen med Michael. Det elsker jeg. Jeg ville være med i enhver film, han havde lyst til at lave, siger han.

1 af 3 Shia LaBeouf i rollen som Sam Witwicky stikker af fra de onde decepticoner sammen med sin nye kæreste Carly, der bliver spillet af supermodellen Rosie Huntington-Whiteley.(Foto: Paramount Pictures/AP)
2 af 3 Autobotten 'Bumblebee' i aktion i Chicagos gader i Transformer 3-filmen.(Foto: AP)
3 af 3 Transformer-stjernen Shia LaBeouf er netop nu aktuel i Transformer 3 - men det bliver den sidste film i Transformer-føljetonen for ham.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer