Transformers nye sexede babe

Rosie Huntington-Whiteley er superlækker i sommerens store actionbrag 'Transformer: Dark of the Moon' - se flere sexede billeder af verdens nye film-babe

Rosie Huntington-Whiteley leverer en flot præstation som Sams nye kæreste. Foto: Paramount Pictures
Rosie Huntington-Whiteley leverer en flot præstation som Sams nye kæreste. Foto: Paramount Pictures

Den 24-årige englænder Rosie Huntington-Whiteley er valgt som verdens mest sexede kvinde af mandemagasinet FHM’s læsere.

Som supermodel for både Victoria’s Secrets og Burberry er hun i forvejen en af verdens bedst betalte modeller. Men med rollen som Carly i sommerens store blockbusterfilm ’Transformers: Dark of the Moon’ vil hun nu komme helt til tops blandt verdens mest kendte.

LÆS OGSÅ: Rosie viser sexet bagdel

En drømmerolle
– Rollen som Carly er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Et fantastisk tilbud. Jeg var nødt til at sætte min modelkarriere på lavt blus under optagelserne. Men mine kunder og arbejdsgivere havde stor forståelse for, at man bare ikke kunne sige nej tak til den filmrolle, forklarer Rosie.

Rosie spiller Sams (Shia LaBeouf) nye kæreste Carly, og skal følge i fodsporene på selveste Megan Fox, der spillede Sams kæreste Mikaela i de to første Tranformer-film.

– Jeg er en engelsk pige, der møder Sam i Det Hvide Hus, da han modtager en medalje af præsidenten. Vi bliver forelskede, og Sam flytter ind hos mig.

– Han er arbejdsløs, og jeg er meget nervøs over hans medvirken i krigen mellem de gode Autobotter og de onde Decepticoner.

– Så jeg kæmper for, at han bare får et ganske almindeligt job.

– Men Sam vil selvfølgelig ud og redde hele verden igen, forklarer Rosie Huntington-Whiteley om sin første filmrolle.

Gennem ild i stiletter
Supermodellen med verdens smukkeste ben blev udfordret til det yderste i filmen, der er spækket med gigantiske actionscener, der kræver god fysik af skuespillerne.

– Jeg elsker at være meget fysisk, og jeg følte mig 100 procent til stede i rollen – det hele var utrolig realistisk med geværskud og eksplosioner.

– Det ligner verdens undergang, når man løber gennem ild og springer over smadrede biler.

Men det kom bag på verdens mest sexede kvinde, at hun skulle løbe i stiletter i actionscenerne.

– Det er virkeligt hårdt at rende rundt i stiletter, og det er også superfarligt. Jeg forstuvede min ankel et par gange og fik masser af blå mærker, men jeg elskede hvert eneste sekund, siger Rosie, der helt sikkert vil give millioner af mænd hjertebanken i de kommende måneder.

Men slå lige koldt vand i blodet. Den smukke Rosie er allerede optaget.

Hun dater nemlig skuespilleren Jason Statham, der er kendt som en temmelig hårdtslående mand i diverse actionfilm.

1 af 5 Rosie Huntington-Whiteley er en af verdens bedste betalte modeller.(Foto: AP)
2 af 5 Her er Rosie på den røde løber til gallapremieren på Transformer 3 i Berlin.(Foto: AP)
3 af 5 Rosie viser sin smukke kjole på filmfestivalen i Moskva, hvor Transformer 3 var valgt som åbningsfilm.(foto: AP)
4 af 5 Rosie Huntington-Whiteley spiller rollen som Sam Witwickys(Shia LaBeouf) nye kæreste Carly i Transformer 3. Her er de på vild flugt i en scene fra filmen. (Foto: Robert Zuckerman/AP)
5 af 5 Rosie Huntington-Whiteley leverer en flot præstation som Sams nye kæreste. Foto: Paramount Pictures
0 kommentarer
Vis kommentarer