Refn er vild med brystbombe

Nicolas Winding Refn har planer om at filmatisere tegneserien Wonder Woman med brystbomben Christina Hendricks i hovedrollen

Christina Hendricks har gjort det moderne at være en frodig kvinde igen.(Foto: All Over Press)
Christina Hendricks har gjort det moderne at være en frodig kvinde igen.(Foto: All Over Press)

Allerede for et år siden udtalte den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn også kaldet Jang, at han godt kunne tænke sig at lave en filmatisering af den berømte tegneserie 'Wonder Woman'.

Og meget tyder på, at Nicolas Winding Refn ikke har droppet de planer. Han har oven i købet også fundet frem til den kvinde, der skal spille hovedrollen som Wonder Woman, hvis filmprojektet bliver til noget. Og det er ingen ringere end den rødhårede Mad Men-stjerne Christina Hendricks, der også medvirkede i Nicolas Winding Refns sidste film 'Drive', der gav ham den fornemme pris som 'bedste instruktør' under filmfestivalen i Cannes i maj måned i år.

Christina skal være Wonder Woman
Afsløringen faldt under den amerikanske premiere på 'Drive', hvor den danske instruktør blev spurgt om sine fremtidige filmplaner med Wonder Woman.

- Hvis jeg nogensinde skal lave Wonder Woman, så skal det være med Christina Hendricks i hovedrollen, sagde Nicolas Winding Refn og pegede på den storbarmede rødhårede Christina Hendricks, der er blevet berømt i hele verden for sin rolle som Joan Holloway i tv-serien Mad Men.

LÆS OGSÅ: BRYSTBOMBE TAGET MED BUKSERNE NEDE

Hvis Wonder Woman skal laves, kan det meget nemt blive et blockbuster filmprojekt til 200 millioner dollars. Refn har tidligere sammenlignet sin potentielle 'Wonder Woman'-film med det, som filminstruktøren Christopher Nolan gjorde med Batman, da han gik tilbage og brugte kildematerialet fra tegneserierne.

Sexet kvinde med magisk lasso
Der er ingen tvivl om, at Christina Hendricks vil blive et super hit i rollen som den muskuløse og sexede amazone Wonder Woman, der svinger med sin magiske lasso.

LÆS OGSÅ: MAD MEN BRYSTBOMBE: DE ER ALTSÅ ÆGTE

Wonder Woman er oprindeligt en tegneseriesuperhelt fra DC Comics, som debuterede i All Star Comics i 1941. Figuren blev skabt af William Moulton Marston, og han blev ikke mindst inspireret af to kvinder; sin kone, Elizabeth Holloway Marston, og en fælles ven, Olive Byrne.

Wonder Woman var blandt de første tegneseriesuperheltinder. Hun var i DC-universet med til at grundlægge superheltegruppen Justice League.

1 af 4 Den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn fik prisen for 'bedste instruktør' under filmfestivalen i Cannes for sin film 'Drive', hvor den barmfagre Christina Hendricks også medvirker.(Foto: Thomas Sjørup)
2 af 4 Den barmfagre Christina Hendrics, der er blevet verdensberømt for sin sexede timeglasfigur i rollen som Joan Holloway i tv-serien Mad Men, er Nicolas Winding Refns foretrukne valg i rollen som Wonder Woman, hvis han i fremtiden kommer til at lave filmen.(Foto: AP)
3 af 4 Forestil dig lige Christina Hendricks krybe ned i en stram superheltinde dragt, mens hun på sexet vis svinger sin magiske lasso i rollen som Wonder Woman.(Foto: AP)
4 af 4 Christina Hendricks har gjort det moderne at være en frodig kvinde igen.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer