Fuck, hvor hun bander!

Cameron Diaz spiller en verdens værste lærerinde i filmen 'Bad Teacher'. Skuespillerinden elsker at være beskidt i munden

Cameron Diaz i rollen som verdens værste lærerinde i filmen 'Bad Teacher'. Hun bander lige så voldsomt som en murerarbejdsmand med tømmermænd.(Foto: AP)
Cameron Diaz i rollen som verdens værste lærerinde i filmen 'Bad Teacher'. Hun bander lige så voldsomt som en murerarbejdsmand med tømmermænd.(Foto: AP)

LOS ANGELES(Ekstra Bladet): Vælger du at smutte ind og se 'Bad Teacher', så håber vi ikke at du har sarte ører. I den biografaktuelle komedie giver Cameron Diaz den fuld gas som en ret så alternativ lærerinde, der ikke er bange for at bruge alverdens bandeord og med jævne mellemrum indsætte ord, der starter med ’F’ og slutter med ’K.’

Da ekstrabladet.dk snakker med Cameron Diaz i Los Angeles fortæller hun, at det var befriende at kunne bande løs.

- Ofte kommer du til at sige fuck selvom det ikke står i manuskriptet, og så får du at vide af instruktøren, at den optagelse, den kan vi ikke bruge’

Sådan var det heldigvis ikke med 'Bad Teacher', fortæller hun.

- Vi blev opfordret til at være så beskidte i munden som overhovedet muligt. Det var rigtig sjovt og alle rendte rundt med et smil på læberne hele tiden.

LÆS OGSÅ: TIMBERLAKE OG DIAZ KNALDER FORAN KAMERAET

I filmen er Diaz blevet droppet af sin rige kæreste, så hun er ligefrem nødt til at arbejde for at tjene penge. Hendes mål er dog kun at tjene nok til at kun kan få forstørret sine bryster og så nappe en ny ’sugar daddy.’ Hun er ikke ligefrem en perfekt lærerinde, og bruger det meste af sin tid i skolen på at drikke sprut, ryge pot og sove tømmermændene væk. Ja, det er altså når hun ikke kaster bolde i fjæset på de små rollinger.

Ingen undskyldninger
- Der er ingen tvivl om, at jeg giver den gas i denne her film, siger Diaz.

- Jeg elskede det - jeg kunne gå på arbejde hver dag, opføre mig forkert og kaste bolde efter børn.

Den 39-årige skuespiller mener, at vi alle har en lys og en mørk side, og selvom hun selv mest befinder sig på den lyse side, så siger hun, at det er herligt at spille en person, der overhovedet ikke er interesseret i at opføre sig ordentligt.

- Det fantastiske ved denne her film er, at vi ikke har brugt tid på at få folk til at synes om min rolle. Efter at have læst de første 30 sider af manuskriptet brød jeg mig faktisk ikke rigtig om hende, men efter 10 sider ekstra synes jeg hun var fantastisk. Jeg tænkte, at jeg er nødt til at lave denne her film.

- De fleste komedier har det med at undskylde for deres dårlige opførsel. Det har vi slet ikke noget af her, siger hun.

1 af 4 Den langbenede sexede skønhed Cameron Diaz mødte op til gallapremieren på 'Bad Teacher' i Los Angeles iført en kort fræk sag.(Foto: AP)
2 af 4 Justin Timberlake og Cameron Diaz kaster sig ud i et meget usexet samleje i filmen 'Bad Teacher'. (Foto: AP)
3 af 4 Cameron Diaz i rollen som den rablende skøre lærerinde, der vil tjene penge til et par nye store bryster. Her tilbyder hun at vaske biler for elevernes forældre.(Foto: AP)
4 af 4 Cameron Diaz i rollen som verdens værste lærerinde i filmen 'Bad Teacher'. Hun bander lige så voldsomt som en murerarbejdsmand med tømmermænd.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer