Tømmermænd i København

Lige nu hitter filmen 'Tømmermænd i Thailand' i de danske biografer - og måske skal den kommende tredje film i serien hedde 'Tømmermænd i København'

De kendte festoriginaler fra 'Tømmermænd i Vegas' og 'Tømmermænd i Thailand' rejser måske til København for at drikke sig i hegnet i den tredje film i 'tømmermænds-film-serien'.(Foto: Warner Bros. Entertainment)
De kendte festoriginaler fra 'Tømmermænd i Vegas' og 'Tømmermænd i Thailand' rejser måske til København for at drikke sig i hegnet i den tredje film i 'tømmermænds-film-serien'.(Foto: Warner Bros. Entertainment)

'Tømmermænd i Thailand' som er efterfølgeren til succeskomedien 'Tømmermænd i Vegas' rammer I disse dage de danske biografer. 'Tømmermænd i Thailand' har på nuværende tidspunkt omsat for knap 500 millioner dollars og har dermed allerede overgået forgængeren. Der er derfor allerede lagt op til at vi får en tredje film i serien, og

spørgsmålet er naturligvis, hvor den næste film kommer til at foregå. Betsafe har Amsterdam som favorit til odds 2,50 gange pengene igen efterfulgt af London til odds 5.

Dog har både filmens instruktør Todd Phillips og skuespiller Bradley Cooper udtalt at næste film godt kunne ende med at foregå i København. Sker dette får man lige nu odds 40 gange pengene igen.

Betsafes danske manager, Richardt Funch udtaler:

- 'Tømmermænd i Vegas' og 'Tømmermænd i Thailand' har tilsammen omsat for over 1milliard dollars på verdensplan og oddsene på, at der kommer en tredje film er derfor rigtig gode. Sandsynligheden for, at den næste film kommer til at foregå i Europa er også stor, og her har Amsterdam allerede været nævnt som en stærk kandidat. Men København er også blevet nævnt, og at The Wolfpack ender med en tur på Christiania og i Tivolis ballongynger virker derfor ikke som et helt tosset spil til odds 40 gange pengene igen, siger Richard Funch.

Betsafe har også odds på hvem der bliver gift i den tredje film og her er Allan favorit til odds 2,50

1 af 3 I filmen 'Tømmermænd i Thailand' er de amerikanske drukkenbolte pludselig kommet i selskab med en livlig abe.(Foto: Warner Bros. Entertainment)
2 af 3 Fuld knald på liggehønen. The Wolfpack kører her i taxa i Thailand.(Foto: Warner Bros. Entertainment)
3 af 3 De kendte festoriginaler fra 'Tømmermænd i Vegas' og 'Tømmermænd i Thailand' rejser måske til København for at drikke sig i hegnet i den tredje film i 'tømmermænds-film-serien'.(Foto: Warner Bros. Entertainment)
0 kommentarer
Vis kommentarer