Refn vil lave science fiction

Danske Nicolas Winding Refn har endnu et filmprojekt på trapperne sammen med skuespiller Ryan Gosling. Denne gang er der tale om en fremtidsfilm

Gosling og Refn er MEGET gode venner. (Foto: Thomas Sjørup)
Gosling og Refn er MEGET gode venner. (Foto: Thomas Sjørup)

Den danske instruktør Nicolas Winding Refn er blevet så gode venner med den amerikanske stjerneskuespiller Ryan Gosling, at de to har planer om at lave endnu en film sammen.

Det afslørede makkerparret ved den amerikanske premiere på filmen Drive, som Nicolas Winding Refn har instrueret, og som har Ryan Gosling i hovedrollen, ved Los Angeles filmfestival fredag aften.

Flugten fra fremtiden
De to arbejder allerede på en genindspilning af fremtidsfilmen Logans Run - med den danske titel Flugten fra fremtiden - fra 1976, som får premiere til næste år.

Men der er altså endnu et projekt på vej, som de to meget gerne vil have manuskriptforfatteren Albert Brooks om bord i. Han skrev også manuskriptet til Drive, som er blevet rosende modtaget af anmeldere i Europa og USA.

- Vi laver en komedie, og Albert Brooks har lovet, at han vil skrive manuskriptet, siger den danske instruktør til Los Angeles Times.

- Eller det er ikke helt sandt. Men skriv det, og så får vi det til at ske, tilføjer Nicolas Winding Refn til avisen.

Romantisk komedie
Ryan Gosling retter dog lidt på vennens udtalelse.

- Vi skal helt sikkert lave en komedie, og vi prøver desperat at få Brooks til at skrive den, siger han.

Filmen, som indtil videre ligger i skrivebordsskuffen, er en romantisk komedie, som skal foregå i New York.

Ikke det mest forudsigelige valg for den danske instruktør, som herhjemme blandt andet er mest kendt for sin Pusher-trilogi og den dystre vikingefilm Valhalla Rising.

Drive, som handler om en stuntman, rammer de amerikanske biografer til september.

0 kommentarer
Vis kommentarer