Scarletts søster filmer i Danmark

Vanessa Johansson spiller hovedrolle i gyser

Scarlett og Vanessa Johansson er nok konkurrenter men også tætte søskende. (Foto: All Over)
Scarlett og Vanessa Johansson er nok konkurrenter men også tætte søskende. (Foto: All Over)

Faderen er dansk, og hendes lillesøster er en af Hollywoods mest lysende stjerner, som hun længe har stået i skyggen af.

Men netop nu er 31-årige Vanessa Johansson – storesøster til blændende smukke Scarlett Johansson – i Danmark for spille hovedrollen i en ny film, den engelsk-sprogede, men dansk producerede gyser ’Skavengers’, som instrueres af spillefilms-debutanten Nikolaj Tarp, der tidligere har produceret ’Kunsten at Græde i Kor’ og ’De Fortabte Sjæles Ø’.

’Skavengers’ foregår i Danmark, og titlen er en hentydning til filmens bad guys, ’The Skavengers’ (ådselæderne). Dog stavet med k i stedet for det mere korrekte c.

Vanessa Johansson er datter af den danske arkitekt Karsten Johansson, og hendes bedstefar er den tidlligere tv-mand Ejner Johansson.

Moderen hedder Melanie Sloan, og hun mødte Karsten Johansson i Danmark, inden de giftede sig og flyttede til Amerika. Udover Scarlett Johansson har Vanessa to brødre, Adrian og Hunter, og en halvbror, Christian, der bor i København.

Vanessa Johansson har endnu langt op til søsterens stjerne-status, men hun har medvirket i flere film, bl.a. ’Shark in Venice’, der blev optaget i Bulgarien.

0 kommentarer
Vis kommentarer