Susanne Bier satser igen på romantikken

Oscar-instruktøren Susanne Bier er tilbage med en dansk romantisk komedie med Pierce Brosnan i hovedrollen

Susanne Bier med sin Oscar. Hendes næste film har Pierce Brosnan på rollelisten. (Foto: Benjamin Kürstein)
Susanne Bier med sin Oscar. Hendes næste film har Pierce Brosnan på rollelisten. (Foto: Benjamin Kürstein)

Det er 12 år og 6 spillefilm siden, at Susanne Bier hittede med megasuccesen 'Den Eneste Ene'.

Nu er hun igen klar til at kaste sig over en romantisk komedie.

Hendes nye film kommer til at hedde 'Den skaldede frisør' og er produceret af Zentropa Entertainments14. Den får premiere i de danske biografer den 30. august 2012. Filmen optages i Syditalien og København, og optagelserne er i fuld gang.

- Det er fantastisk at være tilbage og lave en komedie for første gang i over ti år. Efter at have lavet de her seriøse melodramaer, er det befriende at lave noget, der er sjovt, livsbekræftende og vildt romantisk. Og så er det en utrolig luksus at have en international stjerne som Pierce Brosnan, der fuldstændig naturligt og ukrukket går ind i en spillefilm på dansk og agerer med danske skuespillere som om han aldrig har lavet andet, siger Susanne Bier i en pressemeddelelse.

Efter det Oscar-belønnede drama Hævnen har Susanne Bier valgt at lave en dansk romantisk komedie med danske skuespillere - og så lige en enkelt Hollywood-stjerne.

'Bond' skal ikke lære dansk
Det er nemlig lykkedes for Susanne Bier at få den irske superstjerne og tidligere Bond Pierce Brosnan til at medvirke i en dansk spillefilm. Han skal dog ikke lære dansk - for selvom de danske skuespillere taler dansk, så vil hans rolle tale engelsk.

Historien omhandler et bryllup mellem to unge mennesker.

I en pressemeddelelse fortæller Zentropa Entertainments14, at filmen er en fortælling om en række skæbner, der alle søger kærligheden, en film om lidenskab og lykke, om jalousi og ensomhed. Men først og fremmest om at have modet til at turde træffe livets store valg - også selvom man tror, det er for sent.

I filmen skal Trine Dyrholm spille brudens mor, som er en kræftramt frisør, der har mistet sit hår - deraf navnet på filmen. Pierce Brosnan spiller brudgommens far.

0 kommentarer
Vis kommentarer