Læs Kirsten Dunsts forsvar af Lars von Trier

Kirsten Dunst holder hånden over instruktøren og fortæller, at de to stadig er gode venner.

Kirsten Dunst var chokeret, oprørt og vred over Lars von Triers nazi-udtalelser, men hun er stadig hans ven. Kirsten Dunst mener, at Lars von Triers ord 'kom forkert ud'.(Foto: Thomas Sjørup)
Kirsten Dunst var chokeret, oprørt og vred over Lars von Triers nazi-udtalelser, men hun er stadig hans ven. Kirsten Dunst mener, at Lars von Triers ord 'kom forkert ud'.(Foto: Thomas Sjørup)

LÆS OGSÅ: Afsløring - Det mente Trier i Cannes

LÆS OGSÅ: Dunst: - Pornofilm med Lars? ...No way

- Jeg var oprørt, chokeret og vred, men når alt kommer til alt, er han stadig min ven, siger Kirsten Dunst om Lars von Trier på trods af hans berømte og berygtede Hitler udtalelser på filmfestivalen i Cannes.

Skuespillerinden tager den danske instruktør i forsvar og fortæller, at Lars von Triers ord 'kom forkert ud'.

- Han siger dumme ting en gang imellem, men ikke noget jeg nogensinde er blevet stødt over. Det kom bare forkert ud, sådan er Lars slet ikke, siger Kirsten Dunst ifølge Wenn.com

- Han forsøgte at få folk til at grine ved at fortælle historien om sit liv, men det var ikke det rigtige publikum til det. Han taler ikke engelsk så ofte. Han har været i Danmark i lang tid. Det lød bare ikke så godt i oversættelsen, fortsætter skuespillerinden.

Den danske filmmager chokerede journalisterne ved en pressekonference i sidste måned, da han fortalte om sin tyske slægt og erklærede, at han kunne 'forstå' Hitler. Imens sad Kirsten Dunst ved siden af og blev mere og mere ilde til mode.

Lars von Trier har siden undskyldt for sine naziudtalelser, men blev smidt ud af filmfestivalen, hvor Kirsten Dunst senere modtog prisen som bedste skuespillerinde for sin rolle i den danske instruktørs 'Melancholia'.

1 af 2 Lars von Trier ses her under filmfestivalen i Cannes med sine to kvindelige hovedrolleindehavere.(Foto: AP)
2 af 2 Kirsten Dunst var chokeret, oprørt og vred over Lars von Triers nazi-udtalelser, men hun er stadig hans ven. Kirsten Dunst mener, at Lars von Triers ord 'kom forkert ud'.(Foto: Thomas Sjørup)
0 kommentarer
Vis kommentarer