Arnold: Der er afrevne hoveder og lemmer på vej

Arnold Schwarzenegger kender sine fans: Der er flere bloddryppende film på vej, lover han. Indspilningerne starter allerede i år

...Og mindre af det her!!! (PR-foto)
...Og mindre af det her!!! (PR-foto)

Videoen over artiklen er en trailer for 'The Governator'. Der har sneget sig lidt dialog ind i starten af klippet. ekstrabladet.dk beklager...

Efter syv år som guvernør for Californien, hvor hans horder af overvejende mandlige fans har tørstet efter nye film, er der godt nyt på vej fra Arnold Schwarzenegger.

Selv om action-ikonet efterhånden er blevet 63 år gammel, har han bestemt ikke tænkt sig at ligge på den lade side, og det er stadig Hollywood-filmene, der frister multimillionæren med de store bøffer.

I et interview med Los Angeles Times, der i øvrigt noterer sig, at han er lige så slank, frisk og veltrænet som altid, lover 'The Governator', at han allerede begynder at indspille nye film i slutningen af året.

Vil lave ultravold uden at blinke
Og han sætter trumf på ved at understrege, at han udmærket godt ved, hvad folk vil have - og har tænkt sig at give dem netop det.

- Jeg kan uden problemer forestille mig at lave en actionfilm med den samme mængde vold, som jeg altid har lavet. Der kan være det samme antal hoveder og andre kropsdele, som ryger af, uden at det får mig til at blinke, siger Arnold Schwarzenegger til L. A. Times.

Og det er ikke tilbud om filmroller, det østrigskfødte muskelbundt mangler.

Samarbejder med Stan Lee
- Jeg har fået adskillige henvendelser, siger Arnold.

Ifølge Los Angeles Times ser det ud til , at han enten tager imod den koreanske instruktør Kim Ji-woons tilbud om rollen som en politimand i en lille by, der tager kampen op mod en mexicansk narkobaron i filmen 'The Last Stand' eller giver den som fængselsarkitekt, der bliver fanget i en af sine egne konstruktioner i Antoine Fuquas 'The Tomb'.

Indtil da arbejder han sammen med Marvel-legenden Stan Lee om en animeret serie ved navn 'The Governator'. Serien forventes klar i starten af 2012, og den følges op af en biograffilm og en stribe tegneseriehæfter.