Maradona fyret af dansk filminstruktør

Den legendariske fodboldspiller Diego Maradone var oprindeligt med i den danske film 'Superclásico - men han blev klippet ud af den danske filminstruktør Ole Christian Madsen - se det skrottede klip af Maradona her

Paprika Steen og Anders W. Berthelsen ses her i et klip fra filmen 'Superclasico'.(Foto: Shazia Khan)
Paprika Steen og Anders W. Berthelsen ses her i et klip fra filmen 'Superclasico'.(Foto: Shazia Khan)

Ikke nok med at den gamle fodboldstjerne Diego Maradona blev fyret som landstræner for Argentina efter VM i fodbold. Nu kommer det frem at Diego Maradona blev vejet og fundet for let til en vigtig rolle i Ole Christian Madsens feelgood-komedie 'Superclasico' Noget der må gøre ekstra ondt på den lille argentiner, efter det i torsdags kom frem at 'Superclasico' for 3. uge i træk, er den mest sete film i de danske biografer!

Maradona var udset til en rolle i forbindelse med optagelserne til 'Superclasico'. Han skulle spille sig selv ved den fodboldkamp, som er et centralt omdrejningspunkt i filmen. Men den gamle verdensstjerne endte altså på gulvet i klipperummet.

Maradona fyldte for meget
Instruktør Ole Chistian Madsen udtaler:

- Det var selvfølgelig en svær beslutning, fordi han er det ikon han nu engang er. Men det var forstyrrende for dramaturgien og skabte en forkert balance i forhold til resten af castet og de andre statister. Diego fyldte alt for meget i billedet, siger Ole Christian Madsen og tilføjer:

- Og som på et fodboldhold handler det om holdet og ikke den enkelte person. Jeg er stor fan af Maradona, men ved klippebordet stod det desværre lysende klart: Diego og hans statur, gjorde at han kom til at fylde for meget i scenen.

Filmen var ikke stor nok til os begge
- Som instruktør ville jeg heller ikke have siddende på mig, at folk bare ville vælge at se filmen p.g.a Diego Maradona. Man kan sige, at filmen ikke var stor nok til os begge. I øvrigt har Maradona alt for meget hår, siger Ole Christian Madsen, der selv er udstyret med en glat isse.

SE KLIPPET MED MARADONA, DER BLEV KLIPPET UD AF SUPERCLASICO

- Når man ser klippet, er det åbenlyst for enhver, hvorfor jeg ikke kunne have det med. Farven på hans trøje passer i øvrigt slet ikke ind – og så havde han heller ikke hat på. Noget jeg går meget op i, siger Ole Christian Madsen, der tit og ofte går med kasket.

'Superclasico' er for 3. uge i træk nummer 1 på bio-listen målt i antal solgte billetter. Ole Christian Madsens feelgood-komedie med Anders W. Berthelsen og Paprika Steen er således til dato set af 131.001 mennesker. Danskerne er tilsyneladende vilde med gode grin, rødvin, sol, tango og masser af passion.

LÆS OGSÅ: SE LATINA-BABE RIDE ANDERS W. BERTHELSEN

1 af 4 Maradona hepper her på sit argentinske yndlingshold Boca Junior i Buenos Aires. Det gjorde han også i den danske film 'Superclasico'. Men han blev klippet ud af filmen.(Foto: AP)
2 af 4 Maradona fylder ifølge den danske filminstruktør Ole Christian Madsen alt for meget til hans film.(Foto: Getty Images)
3 af 4 Filminstruktøren Ole Christian Madsen med sin karakteristiske kasket, der dækker hans skaldede isse.(Foto: Polfoto)
4 af 4 Paprika Steen og Anders W. Berthelsen ses her i et klip fra filmen 'Superclasico'.(Foto: Shazia Khan)