Annonce:
Annonce:

Nyt kærestepar i dansk film

Filminstruktøren Nikolaj Arcel er blevet kæreste med skuespillerinden Rosalinde Mynster, der har en stor rolle i hans nye film 'Sandheden om Mænd'

Filminstruktøren Nikolaj Arcel har taget sin nye kæreste Rosalinde Mynster i hånden ved gallapremieren til hans nye film 'Sandheden om mænd'. Yderst til venstre filmens hovedrolleindehaver Thure Lindhardt og yderst til højre Tuva Novotny. (Foto: Kim Kastrup)
Filminstruktøren Nikolaj Arcel har taget sin nye kæreste Rosalinde Mynster i hånden ved gallapremieren til hans nye film 'Sandheden om mænd'. Yderst til venstre filmens hovedrolleindehaver Thure Lindhardt og yderst til højre Tuva Novotny. (Foto: Kim Kastrup)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der var i den grad kærlighed på den røde løber, da der mandag aften var gallapremiere på Nikolaj Arcels nye film 'Sandheden om Mænd'. Den 38-årige instruktør præsenterede nemlig for første gang offentligt sin nye 18 år yngre kæreste Rosalinde Mynster. Der var blot ikke ret mange, der lagde mærke til det. Men selvfølgelig blev det spottet af Ekstra Bladet.

Thure Lindhardt stillede sig op foran pressen sammen med Nikolaj Arcel samt Tuva Novotny og Rosalinde Mynster, der havde stillet sig yderst til venstre. Men så blev hun af Tuva Novotny rykket hen ved siden af Nikolaj Arcel, hvor hun hurtigt fandt Arcels hænder.

Vi har været kærester i halvandet år
Du holdt i hånd med den unge smukke Rosalinde Mynster. Er i blevet kærester?

Annonce:

-Ja, vi har været kærester i halvandet år. Vi mødte hinanden før optagelserne af filmen, siger Nikolaj Arcel til Ekstra Bladet.

Der er jo en handlingsekvens i filmen, hvor Thure Lindhardt i rollen som manuskriptforfatteren Mads bliver kæreste med en meget yngre og smuk kvinde(Rosalinde Mynster). Det ser ud, som om det er en direkte inspiration fra din egen virkelighed?

-Nej, det ved jeg ikke, om man kan sige. Der er selvfølgelig nogle ligheder med aldersforskellen og så videre. I filmen går Thures karakter Mads og Rosalindes karakter Julie fra hinanden. Så filmens version må være den dårlige version, hvis den skal være inspireret af mit forhold til Rosalinde. Vi er jo stadig sammen, griner Nikolaj Arcel.

Annonce:

Et familie-projekt
Nikolaj Arcels kæreste Rosalinde Mynster er datter af skuespillerinden Karen-Lise Mynster, der i filmen spiller Thure Lindhardts mor, og for at det ikke skal være løgn, så spiller Nikolaj Arcels storesøster Nastja Arcel mor til hans kæreste Rosalinde Mynster. Og der er oven i købet en ekstra familie-krølle på det hele. Det er nemlig hans eks-kæreste Meta Louise Foldager, der har produceret filmen. Det kan måske godt virke lidt forvirrende, men i filmens perspektiv er det fanme sjovt.

-Ja, jeg kan sgu godt se det sjove i det. Og det var altså også virkelig sjovt at optage scenen, hvor Thures forældre skal præsenteres for Rosalindes forældre. Det var jo nærmest som en familiesammenkomst i virkelighedens verden, siger Nikolaj Arcel om filmen, der på mange måder er inspireret af hans eget liv som manuskriptforfatter og filmmand.

Den 38-årige Nikolaj Arcel er uddannet fra Den Danske Filmskole. Han fik sit store gennembrud som filminstruktør i 2004 med den meget roste film 'Kongekabale'. Og lavede herefter den store eventyrfilm 'De fortabte sjæles Ø'. Men han har også skrevet adskillige filmmanuskripter, heriblandt 'Mænd der hader kvinder', Klatretøsen' og 'Rejsen til Saturn'.

Annonce:

I hans nye film er der små hentydninger til filmen 'Rejsen til Saturn'. Filmens manuskriptforfatter har nemlig også skrevet en tegneseriefilm, der i filmens univers bare hedder 'Rejsen til Zekaya'.

-Det er en ren hyldest til 'Rejsen til Saturn' og til de folk, som jeg arbejdede sammen med dengang, og det er selvfølgelig de samme folk, der har llavet de små tegneserie sekvenser i min film, fortæller Nikolaj Arcel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: