Annonce:
Annonce:

Pinlig far med høj cigarføring

Epoke i mit liv: Niels Olsen føler sig hjemme i rollen som 'Far til fire'

- Jeg er i min far-fase, og det har jeg det godt med, siger Niels Olsen, 50, da Ekstra Bladet møder ham på den første optagedag til 'Far til fire -tilbage til naturen'. (Foto: Jan Unger)
- Jeg er i min far-fase, og det har jeg det godt med, siger Niels Olsen, 50, da Ekstra Bladet møder ham på den første optagedag til 'Far til fire -tilbage til naturen'. (Foto: Jan Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Ungerne vender øjne bag hans ryg. Griner lidt ad ham, men bærer over med ham og hans vanvittige ideer. Sådan er det var være far - og især 'Far til fire'.

Optagelserne til den femte film om Lille Per gik i gang i går, og endnu en gang spiller Niels Olsen far til Per, Mie, Ole og Søs, som han har gjort det i de fire foregående film. I det hele taget er far-figuren en rolle, 50-årige Niels Olsen er blevet godt fortrolig med de seneste år.

I far-fase
Ud over at være far til de fire unger i filmene om Lille Per har han også spillet far i flere 'Min søsters børn'-film.

- Det er en epoke i mit liv at være far, griner Niels Olsen, da Ekstra Bladet møder ham på den første optagedag til 'Far til fire -tilbage til naturen'.

Annonce:

- Jeg er i min far-fase, og det har jeg det fint med. Det er jo noget med at dyrke det lidt pinlige. Jeg spiller den der pinlige far, der ikke kan finde ud af en skid, og som lige er de der tre-fire skridt bagud - men med høj cigarføring, selvfølgelig, siger han.

- Er du selv sådan som far?

- Mjah, ha ha, det tror jeg. Det tror jeg faktisk, alle fædre er. Også selv om man tænker, at nu gør jeg mig virkelig umage for ikke at være pinlig , så er man bare dybt pinlig .

Sat på plads
Når Niels Olsen ikke er far til Lille Per, er han det til 12-årige Rosa. Og også i virkeligheden kræver det sin mand at være far.

- Man bliver sat på plads og udfordret hele tiden, siger Niels Olsen.

Det er ikke kun far, der bliver udfordret i 'Far til fire -tilbage til naturen'. Som altid i filmene om Lille Per sætter farmand hele familien på noget af en prøve - denne gang i en skov i Sverige, hvor far tester familiens evner ud i friluftslivet.

Annonce:

Familien skal besøge fars kusine Annika i Sverige, og far kan næsten ikke vente med at vise børnene, hvor han legede som dreng. Men en flok skurke sviner i den svenske natur, og det vil 'Far til fire'-flokken gøre alt for at standse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: