Annonce:
Annonce:

Karate Kid truer verdenspressen

Will Smiths søn den kun 12-årige Jaden Smith, der er verdens nye 'Karate Kid', truede for sjov med at smide et stort bord ud mod 100 journalister og overhælde dem med vand

Den unge Jaden Smith, der er verdens nye Karate Kid poserer her for Ekstra Bladets udsendte på Hotel Ritz Carlton i Cancun i Mexico. (Foto: Kim Kastrup)
Den unge Jaden Smith, der er verdens nye Karate Kid poserer her for Ekstra Bladets udsendte på Hotel Ritz Carlton i Cancun i Mexico. (Foto: Kim Kastrup)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

MEXICO (ekstrabladet.dk): Når ens far hedder Will Smith og er multimillionær og en af verdens bedst betalte filmstjerner, kan man sagtens få hovedrollen i en remake af den berømte kultfilm 'Karate Kid' fra 1984.

Will Smith er nemlig producent på den nye 'Karate Kid'-film, og han satte selvfølgelig sin søn Jaden Smith i hovedrollen som verdens nye 'Karate Kid'. Men det var slet ikke noget dårligt valg. Den kun 12-årige Jaden Smith passer perfekt til rollen, og han er ekstremt overbevisende både i sit skuespil og sine karate og konfu-evner.

Der er noget at glæde sig til, når filmen rammer de danske biografer den 5. august.

ekstrabladet.dk mødte fredag, sammen med 100 andre journalister, Jaden Smith på Hotel Ritz Carlton i Cancun i Mexico. En ung stolt knægt, der er knap så rapkæftet som sin far, men dog har lært kunsten at svare igen.

Annonce:

En journalist ønskede at vide, hvordan Jaden Smith med sin kommende verdensberømmelse vil takle den voldsomme presse.

- Hvis det for eksempel sker lige nu, så vil jeg sammen med Jackie Chan vælte det her store bord ud over Jer alle sammen, og bagefter vil jeg overhælde Jer med vand. Jeg ved nemlig, at I ikke holder så meget af vand, lød det fra den unge Jaden Smith. Og hele salen skreg af grin.

Trænede kung fu dagligt i tre måneder
Da ekstrabladet.dk lidt senere på dagen igen mødte Jaden Smith under lidt mere rolige omstændigheder, forklarede han, at han hver dag i adskillige timer i tre måneder var blevet trænet af selveste kung fu-mesteren Jackie Chan, der i filmen har rollen som den gamle kinesiske vicevært, der lærer ham kung fu.

Annonce:

- Det er været ekstremt hårdt, og jeg træner stadig kung fu hver dag for at holde det ved lige, fortæller Jaden Smith, der sammen med den norske instruktør Harald Zwart selvfølgelig ikke vil udelukke, at der kommer endnu en 'Karate Kid'-film med Jaden Smith i hovedrollen.

Helt alene i Kina
Den nye film 'Karate Kid' tager udgangspunkt i den kun 12-årige Dre Parker(Jaden Smith), der kunne være blevet den mest populære dreng i byen Detroit i USA, men hans enlige mor (Taraji P. Henson) får pludselig et job i Kina, og han må selvfølgelig følge med.

Dre har det svært i Kina med at finde nye venner, men bliver endelig ven med pigen Mei Lind. De bliver varme på hinanden, men de kulturelle forskelle gør sådan et venskab nærmest umuligt.

Tingene bliver værre for den unge Dre, da han bliver uvenner med klassens bølle Cheng. Dre kender kun en lille smule til karate, men han befinder sig altså i landet, hvor kung fu blev skabt. Og den skrappe Cheng gennembanker med lethed den lille 'Karate Kid' fra USA.

Annonce:

Dre bliver nu daglig mobbet og søger trøst hos den gamle vicevært Mr. Han (Jackie Chan), der er tidligere stormester i kung fu. Mr. Han og Dre bliver gode venner, og Mr. Han begynder nu dagligt at træne Dre i kung fu.

Han skal nemlig deltage i en kung fu-turnering, hvor hans værste fjende bøllen Cheng deltager. Mr. Han fortæller Dre, at kung fu ikke kun handler om at slå hårdt, men lige så meget om modenhed og ro. Og så er der ellers lagt op til den endelige kung fu-kamp mellem Dre og hans værste fjende.

Ekstra Bladet bringer tættere på den danske premiere af Karate Kid den 5. august et kæmpe interview med Jaden Smith.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: